News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Keylor Navas, στόχος Las Palmas

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Του Santiago Siguero

Στον τερματοφύλακα, του οποίου η επιστροφή αναμένονταν με την Οσασούνα, απομένουν ακόμα τρεις εβδομάδες

Τον Tico τον φρενάρουν κάποιες ενοχλήσεις ξένες με τον αχίλλειο τένοντα, στον οποίο έχει αναρρώσει πλήρως



Ο Keylor Navas δεν θα παίξει εναντίον της Οσασούνα. Κατ 'αρχήν, ο βασικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένονταν να επιστρέψει στην δράση μετά από την τρέχουσα διακοπή των εθνικών, αλλά έχει προκύψει κάτι απροσδόκητο στην προετοιμασία του. Μια αναποδιά που θα καθυστερήσει την επιστροφή στο τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης, κατ 'αρχήν, περίπου τρεις εβδομάδες επιπλέον.

Οι ενοχλήσεις απ’τις οποίες ταλαιπωρείται ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας, και οι οποίες τον αναγκάζουν να σηκώσει το πόδι του στην πρόθεσή του να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο μετά την τρέχουσα διακοπή των εθνικών, δεν έχουν καμία σχέση με την τενοντίτιδα στον αχίλλειο στην οποία χειρουργήθηκε στις 9 Ιουνίου στη Μαδρίτη απ’τον Δρ Niek Van Dijk. Μάλιστα, κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, κάτι μόλις πάνω από δύο μήνες μετά την χειρουργική επέμβαση, ο τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε μια μαγνητική τομογραφία στο Amsterdam η οποία επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός στην αριστερή φτέρνα είχε ξεπεραστεί με επιτυχία. Στις εικόνες, ο Van Dijk διαπίστωσε ότι τόσο ο αχίλλειος τένοντας όσο και το οστό που τον περιβάλει -προκαλώντας τη γνωστή ως νόσο του Haglund- ήταν O. Κ κι έτοιμα να εργαστούν κανονικά.

Γιατί ακριβώς αυτό, το να εργαστεί χωρίς ανάπαυση, είναι αυτό που έχει κάνει ο Keylor μετά την επέμβαση. Μάλιστα, ο παίκτης εγκατέλειψε σχεδόν όλες τις διακοπές για δουλέψει τόσο στην περιοδεία στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο, πάνω απ’όλα, και στο Valdebebas. Ο τερματοφύλακας είχε μόλις πέντε μέρες μακριά στην Κόστα Ρίκα, αλλά ακόμη κι εκεί πήγε με τα κατάλληλα ιατρικά μέσα για να συνεχίσει να εργάζεται στην αποκατάσταση.

Τώρα, όμως, ο βασικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ονειρευόταν να συντομεύσει τις προθεσμίες, αναγκάζεται να σταματήσει. Διότι, μιλώντας κυριολεκτικά, οι προβλέψεις για την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο, παρ 'όλα αυτά, τηρούνται. Κατ 'αρχήν, διαγνώστηκαν τρεις με τέσσερις μήνες απουσίας (ο τένοντας του Αχίλλειου είναι δύσκολος και κλειδί για την ειδική εργασία των τερματοφυλάκων), προθεσμία που πρέπει ακόμα να ολοκληρωθεί.

Η ιδέα που διαχειρίζονται στο Valdebebas είναι να πάρει ο τερματοφύλακας τους καρπούς της εργασίας του και να μπορεί να επιστρέψει σύντομα. Η σημειωμένη ημερομηνία με κόκκινο χρώμα είναι η επίσκεψη στη Λας Πάλμας (6η αγωνιστική, 24 Σεπτεμβρίου). Το επόμενο παιχνίδι (στις 27) είναι η επίσκεψη του Champions League στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πρόκειται, προφανώς, για δύο αναμετρήσεις μέγιστης απαίτησης για την Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι για το οποίο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ότι, αν κι ο Keylor θα ταξιδέψει στα Κανάρια Νησιά και στη Γερμανία, ο Ζιντάν θα συνεχίσει να ποντάρει στον Kiko Casilla που θα’χει πολύ περισσότερο ρυθμό απ’τον συμπαίκτη του. Ένας τερματοφύλακας, ο Καταλανός, στον οποίο απ’την άλλη πλευρά υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη. Ο Kiko έχει υπερασπιστεί ήδη το τέρμα της Μαδρίτης στα τρία επίσημα παιχνίδια που έπαιξε μέχρι σήμερα, έχοντας μια καλή εμφάνιση στα μάτια του λευκού τεχνικού επιτελείου.

Νέα διακοπή των εθνικών

Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται καν, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε υποτροπή, ότι ο Keylor μπορεί να επιστρέψει για να παίξει με την Κόστα Ρίκα πριν απ’τη Μαδρίτη, καθώς στις 2 Οκτωβρίου αρχίζει ένα νέο διάλειμμα εθνικών. Ο Keylor θα επιστρέψει έτσι στη δράση πριν επανεμφανιστεί στα λευκά, κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και ως μια θετική εξέλιξη για το τεχνικό τιμ της Μαδρίτης, καθώς αυτό θα σήμαινε μια πιο προοδευτική επιστροφή στην υψηλή ζήτηση, η οποία υπάρχει πάντα στο λευκό club.


Σε κάθε περίπτωση, το σύνθημα με τον Navas είναι πολύ σαφές: δεν θα επιστρέψει μέχρι να’χει αναρρώσει πλήρως, εκατό τοις εκατό. Ο Ζιντάν τον θεωρεί έναν κορυφαίο στον κόσμο και τον θέλει σε τέλεια κατάσταση για μια σεζόν στην οποία προτίθεται η Ρεάλ Μαδρίτης του να παλέψει για όλους τους τίτλους. Και ξέρει ότι γι’αυτό χρειάζεται την καλύτερη εκδοχή του βασικού του τερματοφύλακα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.