News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κλείσιμο του ματιού του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας στον Benzema

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Του Víctor Mata

Ο Le Graët τείνει το χέρι: «Είμαι εναντίον των ισόβιων ποινών»



Ο Καρίμ Μπενζεμά θα μπορούσε να’ναι πιο κοντά στην επιστροφή του στην γαλλική ομάδα. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Noël Le Graët, δήλωσε στην εφημερίδα L'Equipe, ότι οι πόρτες των Les Bleus θα ανοίξουν για τον επιθετικό, μόλις επιλυθεί η υπόθεσή του.

«Είμαι εναντίον των ισόβιων ποινών, την ημέρα που θα ενεργήσει η δικαιοσύνη, μόνο ο Didier Deschamps θα αποφασίσει εάν ο Μπενζεμά θα ενσωματωθεί ή όχι», είπε ο Le Graët. Ο Karim, ο οποίος έχασε ήδη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποκλείστηκε απ’τη Γαλλική Ομοσπονδία τον Δεκέμβριο του 2015, λόγω του σκανδάλου με τον συμπαίκτη του Valbuena. "Έχασε ήδη το Euro, δεν είναι μικρό πράγμα".


Ο Γάλλος πρόεδρος άφησε να εννοηθεί ότι η επιστροφή του madridista επιθετικού θα μπορούσε να’ναι πιο κοντά. "Το πρόβλημα δεν έχει πάει μακρύτερα, θα’ναι διαθέσιμος για να επιστρέψει στην εθνική ομάδα, όταν εκδώσει την απόφαση η δικαιοσύνη", είπε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.