News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Achraf δεν μπορεί να παίξει λόγω της ποινής της FIFA

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Της Laura Rubio

Ο μπακ, ανήλικος, μένει έξω απ’τη λίστα της Castilla



Ο Solari άφησε εκτός αποστολής τον Achraf λόγω της ποινής της FIFA. Ο παίκτης δεν θα μπορεί να παίξει με την Castilla μέχρι να αποφανθεί το CAS ότι η Μαδρίτη έχει δίκιο ή μέχρι να κλείσει τα 18 το Νοέμβριο.

Ο αμυντικός, γεννημένος στη Μαδρίτη, έχει διπλή υπηκοότητα, ισπανική και μαροκινή. Εντάχθηκε στο λευκό σύνολο το 2006 προερχόμενος απ’την Ofigevi. Ο Achraf είναι ένας απ’τους υποσχόμενους νεαρούς που έχει η λευκή cantera αυτήν την στιγμή. Ακόμη, ο Ζιντάν υπολόγισε τις υπηρεσίες του μπακ κατά τη διάρκεια της περιοδείας της πρώτης ομάδας, όπου έκανε το ντεμπούτο του.

Αδιαμφισβήτητος για τον Solari, ο τεχνικός τον υπολόγισε στα δύο απ’τα τρία παιχνίδια που έχει παίξει αυτή τη σεζόν η Castilla. Στο τρίτο παιχνίδι δεν έπαιξε γιατί κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Μαρόκου, με την οποία εξακολουθεί να μην έχει κάνει το ντεμπούτο του.


Η πειθαρχική διαδικασία της FIFA αναφέρεται σε 39 παίκτες, αλλά την Castilla θα την επηρεάσει μόνο σε τρεις περιπτώσεις. Στους Enzo Zidane και Alex Craninx, οι οποίοι μπορούν να παίξουν καθώς είναι ενήλικοι, και στον Achraf ο οποίος δεν είναι εξουσιοδοτημένος να το πράξει, καθώς είναι 17 ετών.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.