News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια τεράστια γροθιά

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Του David G. Medina

Η Μαδρίτη έχει για πρώτη φορά εννέα επιθετικούς παίκτες του υψηλότερου επιπέδου

Το πολυτελές BBC θα συνοδεύονται απ’τους Isco, James, Morata, Asensio, Lucas και Mariano



Cristiano, Benzema, Bale, Morata, Isco, James, Lucas, Asensio και Mariano. Το BBC δεν είναι μόνο. Ούτε στο ελάχιστο. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τις πολλαπλές προκλήσεις της σεζόν με μια ασυνήθιστη επιθετική δυναμική, ακόμη και για ένα club της οικονομικής κι αθλητικής δύναμης της madridista οντότητας. Δυναμίτης και μια τεράστια γροθιά για τον Ζιντάν, ο οποίος θα’χει πολλές παραλλαγές για την σεζόν που μόλις έχει αρχίσει.

Κι αυτό γιατί ο Florentino Perez έχει θέσει στη διάθεση του Γάλλου ένα πραγματικό οπλοστάσιο. Είναι αναμφισβήτητο ότι το BBC, με τον Cristiano επικεφαλής, θα’ναι υπεύθυνο να σκοράρει την πλειοψηφία των γκολ για την ομάδα του. 97, 100 και 98 είναι οι αριθμοί του στις τρεις σεζόν που έχει συνυπάρξει στην λευκή επίθεση.

Ο παράγοντας Asensio

Αλλά αυτό που κάνει τη Μαδρίτη της σεζόν 16-17 να διαφέρει απ’τις προηγούμενες δεν είναι το αστρικό τρίο της, το οποίο βρίσκεται στην τέταρτη σεζόν του και το οποίο, παρεμπιπτόντως, έχει φέρει ήδη δύο νέα Champions League στην χρυσή βιτρίνα των τροπαίων του Μπερναμπέου. Αυτό που κάνει αυτήν την Ρεάλ μια ξεχωριστή ομάδα είναι η πλειάδα των βαρέων βαρών που έχει ο Zizou για να διαλέξει, όταν το BBC παίρνει μια ανάσα ή απουσιάζει για σωματικούς λόγους, κάτι που συμβαίνει σ’αυτό το ξεκίνημα της σεζόν τόσο με τον Cristiano όσο και με τον Benzema.

Οι νίκες στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και στα δύο πρώτα παιχνίδια της Liga, χωρίς δύο απ’τους αστέρες είναι το καλύτερο παράδειγμα της ποικιλίας των παραλλαγών που έχει ο Γάλλος. Κι αυτό γιατί στους ήδη γνωστούς James, Isco και Lucas (οι τρεις τους πρόσθεσαν μια καλή ποσότητα γκολ την περασμένη σεζόν), η ομάδα του Chamartin πρόσθεσε δυναμίτη με την επιστροφή ενός Morata που έχει κερδίσει σε πόρους στα δύο χρόνια του στο Τορίνο, με την αστρική εμφάνιση του Μάρκο Asensio και με τη γροθιά του Mariano, αποφασισμένου να πετύχει στα λευκά.

Εννέα επιθετικοί παίκτες που υπερβαίνουν τους οκτώ της τελευταία σεζόν (έχουν φύγει οι Jesé και Cheryshev) ή τους επτά της 14-15 (σ’εκείνη την ομάδα ήταν ο Chicharito, αλλά δεν είχε έρθει ακόμα ούτε ο Lucas Vázquez ούτε ο Ρώσος). Στη σεζόν 13-14, η οποία τέλειωσε με το Δέκατο στη Λισαβόνα, υπήρχαν επίσης οκτώ παίκτες στην επίθεση, αλλά Morata και Jesé ήταν ακόμα ανερχόμενοι. Τώρα, μόνο ο Mariano καταλαμβάνει αυτό το ρόλο μεταξύ των λευκών επιθετικών ταλέντων.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.