News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης δηλώνει τον Odegaard για το Champions League

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Νορβηγός δεν έφυγε δανεικός στην καλοκαιρινή αγορά κι εμφανίζεται στον Α ευρωπαϊκό κατάλογο



Το μέλλον του Martin Odegaard ήταν ένα θέμα συζήτησης μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της μεταγραφικής αγοράς. Ο αποτυχημένος δανεισμός του στη Ρεν, λόγω ενός κανονισμού που τον εμπόδισε να φύγει πριν κλείσει τα 18 (θα το κάνει το Δεκέμβριο), οδήγησε τον νεαρό υποσχόμενο Νορβηγό να παραμείνει στις τάξεις της Castilla του Solari για άλλη μια σεζόν.


Ωστόσο, παρά το ότι η πρόθεση του συλλόγου ήταν να φύγει για να πάρει λεπτά και να αναπτυχθεί, στην Ρεάλ Μαδρίτης κανείς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητά του ούτε για το μέλλον του, μάλιστα, μία απ’τις προτεραιότητες του λευκού καλοκαιριού ήταν η ανανέωσή του. Τόσο πολύ ώστε ο Ζιντάν τον έχει συμπεριλάβει στον κατάλογο Α για να παίξει στο Champions League. Ο Odegaard εμφανίζεται με τον αριθμό 26 στη λίστα των παικτών που δημοσιεύθηκε απ’την UEFA ως καταχωρημένοι για να παίξουν στην κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση, ένα «κλείσιμο του ματιού» στον Νορβηγό, ο οποίος προς το παρόν παραμένει ντυμένος στα λευκά... τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.