News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Το να ξεκινάμε νικώντας έτσι σε μια έδρα τόσο περίπλοκη είναι ο καλύτερος τρόπος"

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

«Όλοι οι παίκτες θα’χουν λεπτά θα’ναι σημαντικοί»

"Όταν βλέπεις την ομάδα σου να παραχωρεί πολύ λίγες ευκαιρίες και να κρατά ανέπαφη την εστία, για έναν προπονητή είναι το μέγιστο", πρόσθεσε.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του Anoeta τη θριαμβευτική πρεμιέρα της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα: "Όταν ξεκινάς μια διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό να το κάνεις καλά. Παίζαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και το ν’αρχίσουμε κερδίζοντας σε μια έδρα τόσο περίπλοκη με τρία γκολ υπέρ και κανένα κατά είναι ο καλύτερος τρόπος. Είναι μόνο τρεις βαθμοί και τώρα θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι".

«Προσπαθώ να δείξω ότι είναι όλοι σημαντικοί γιατί αν είναι να πετύχουμε κάτι σημαντικό θα’ναι η ομάδα αυτή που θα το πετύχει. Όταν πρέπει να επιλέξω την ομάδα με πονάει λίγο το κεφάλι επειδή είναι παίκτες ποιότητας. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι όλοι τα πάνε φαινομενικά. Παλεύουμε για κάθε μπάλα και για κάθε φάση. Όταν βλέπεις την ομάδα μας να παραχωρεί τόσες λίγες ευκαιρίες και να κρατά ανέπαφη την εστία για έναν προπονητή είναι το μέγιστο».

Asensio

"Είμαι πολύ χαρούμενος με ό, τι έχει κάνει και με το γκολ του. Είμαι χαρούμενος για το παιχνίδι του. Αλλά για μένα, περισσότερο απ’τον Marco ή τον Mateo, το πιο σημαντικό είναι το σύνολο. Έκαναν όλοι τους ένα μεγάλο αγώνα, αλλά περισσότερο είναι το σύνολο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεχτήκαμε πολύ λίγες. Κρατήσαμε ανέπαφη την εστία".

Asensio δουλεύει πολύ καλά, έχει ποιότητα και ταλέντο. Είναι πολύ καλός με τη μπάλα και έχει μια μεγάλη αμεσότητα. Το γκολ του ήταν εντυπωσιακό μ’ένα σπουδαίο ξεμαρκάρισμα".

Ο αγώνας του Μπέιλ

«Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Σωματικά είναι ακόμα λίγο πίσω απ’τους άλλους, αν και σήμερα δεν φάνηκε. Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο, σκοράροντας ένα γρήγορο γκολ, κι έτσι είναι πιο εύκολο. Είναι μια πολύ περίπλοκη έδρα και αν δεν βάλεις τις ευκαιρίες είναι δύσκολο. Βάλαμε τρία γκολ και δεν δεχθήκαμε. Δεν μου αρέσει να μιλώ ξεχωριστά για κανέναν, αλλά όταν ο Gareth σκοράρει δύο γκολ ... Είναι μια σημαντική χρονιά γι’αυτόν και το’χει αποδείξει».

Εντολές των αλλαγών

"Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για μένα. Στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να κάνω κάτι άλλο. Αυτό που με νοιάζει είναι αυτό που βλέπω κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Όλοι οι παίκτες θα’χουν λεπτά και θα’ναι σημαντικοί".

James


"Είναι καλά, είναι συγκεντρωμένος και δουλεύει και σήμερα πήραμε τρεις βαθμούς".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.