News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα πέντε μηνύματα του Zidane με πονοκέφαλο

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Του Emilio Contreras



Οι πονοκέφαλοι του Ζιντάν όταν επιλέγει την 11άδα μας δίνουν μερικά μηνύματα σ’αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

1 / Χωρίς τους Κριστιάνο, Μπενζεμά και Modric, τρεις αδιαμφισβήτητοι βασικοί, ο Isco ήταν ο παίκτης νούμερο 13 κι ο James ο 14. Δηλαδή, για τον Ζιντάν ο Malagueño κι ο Κολομβιανός είναι περισσότερο για να μένουν έξω απ’την αποστολή παρά για βασικοί. Έχει νόημα να μείνουν ή είναι καλύτερα να πωληθεί τουλάχιστον ένας απ’τους δύο;

2 / Ο Kovacic έχει περάσει απ’το να μην υπολογίζεται την περασμένη σεζόν για τον Zizou στο να’ναι βασικός στα δύο επίσημα παιχνίδια αυτής της σεζόν. Είναι η εναλλακτική λύση για τον Modric μπροστά απ’τους Isco και James.

3 / Ο Casemiro παραμένει αναντικατάστατος. Το ερώτημα που παραμένει στον αέρα είναι ποιος μπορεί να παίξει στη θέση του τη μέρα που θα λείπει ο Βραζιλιάνος.

4 / Ο Asensio έχει γκολ κι αυτό τον έχει τοποθετήσει μπροστά απ’τον Lucas Vázquez. Ο mallorquín, εν αναμονή του Cristiano, είναι αδιαμφισβήτητος βασικός για τον Ζιντάν.

5 / Πλέον δεν υπάρχει συζήτηση για τη δεξιά πλευρά: ο Carvajal είναι βασικός κι ο Danilo θα μπει μόνο όταν αρχίσουν τα rotations.


Όταν το BBC είναι έτοιμο κι επιστρέψει ο Pepe θα υπάρχει χρόνος για άλλες συζητήσεις, όπως το ρόλο των Morata κι Asensio κι αν το δίδυμο Ramos-Pepe συνεχίσει να’ναι το προτιμώμενο του Ζιντάν. Αλλά γι’αυτό θα πρέπει να περιμένουμε σίγουρα μέχρι το Σεπτέμβριο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.