News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τελική ευθεία για τον Pepe

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Του Víctor Mata

Μπορεί να μπει στη λίστα του Σαββάτου εναντίον της Θέλτα



Ο Πέπε επέστρεψε στην ομαδική δουλειά χθες. Ο Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος εντάχθηκε στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης στις 10 Αυγούστου, πραγματοποίησε την πρώτη πλήρη προπόνηση με την ομάδα ενόψει της προετοιμασίας του αγώνα ενάντια στη Θέλτα το Σάββατο στο Μπερναμπέου.

Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να μπει στην λίστα για το δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι ο Zidane θα προτιμήσει η επανεμφάνιση του Πορτογάλου να γίνει μετά το διάλειμμα των εθνικών. Ο Γάλλος προπονητής δεν έχει ρισκάρει με κανέναν παίκτη αυτή τη σεζόν και δεν θα το κάνει ούτε με τον Pepe.

Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των merengues και των vigueses, η οποία έληξε με μια ευρεία νίκη (7-1) στο Μπερναμπέου. Ένα ματς στο οποίο ο συμπατριώτης του Κριστιάνο, ο οποίος επίσης δεν θα παίξει το Σάββατο, σκόραρε τέσσερα γκολ.

Προέρχεται απ’την κατάκτηση του Euro

Μετά από ένα καλοκαίρι στο οποίο κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη χώρα του κι ανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης στον τελικό εναντίον της Γαλλίας, ο Pepe επιστρέφει με την επιθυμία ν’ανακτήσει ξανά τη θέση του στη λευκή άμυνα. Ο στόπερ ήταν ο madridista παίκτης που έπαιξε τα περισσότερα λεπτά (630) στο Euro.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε τη σεζόν στο Σαν Σεμπαστιάν με το δίδυμο Varane-Ramos. Με την απουσία του Πορτογάλου, ο Ζιντάν επέλεξε αυτό το δίδυμο εις βάρος του Nacho, ο οποίος έμεινε στον πάγκο. Κατ 'αρχήν, ο Pepe ξεκινά με κάποιο μειονέκτημα αφού εντάχθηκε αργότερα στις προπονήσεις των λευκών. Ωστόσο, ο Πορτογάλος έχει αποδείξει ήδη την ικανότητά του ν’αντιδρά σε αυτού του είδους της κατάστασης την περασμένη σεζόν.

Ο Varane ξεκίνησε βασικός με τον Μπενίτεθ πέρυσι και πήρε επίσης σημαντικά λεπτά με την άφιξη του Ζιντάν. Αλλά ο Pepe κατέληξε να επιβληθεί στον Γάλλο, και κατέληξε να παίξει όλες τις σημαντικές αναμετρήσεις μαζί με τον Sergio Ramos, συμπεριλαμβανομένου του τελικού του Champions League. Το ζευγάρι Pepe-Ramos κατέληξε να’ναι το βασικό για τον Zizou.

Έμπειρος παίκτης


Στα 33 του και μετά από εννέα σεζόν στο λευκό σύνολο (φέτος ξεκινά τη δέκατη), ο Pepe παραμένει ένας σημαντικός παίκτης στη madridista άμυνα. Παρά το σκληρό ανταγωνισμό, δεδομένου ότι τόσο ο Varane όσο κι ο Nacho εξέταζαν την αποχώρησή τους απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, αλλά αφού μίλησαν με τον Ζιντάν, αποφάσισαν να μείνουν. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά ο Πορτογάλος έχει ξεκάθαρο ότι πρόκειται να παλέψει για να’ναι ένας απ’τους δύο βασικούς στόπερ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.