News Update :

powered by Agones.gr - livescore

O Florentino προετοιμάζει μια μεγάλή γιορτή για να γιορτάσει την ανανέωση του Cristiano Ronaldo

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Του José Manuel Garcia

Η συμφωνία έκλεισε πριν καιρό

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει την ανανέωση του Κριστιάνο Ρονάλντο με στυλ. Για κάποιο λόγο είναι ο παίκτης βιτρίνα του συλλόγου εδώ και χρόνια



Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει το λειτουργικό των μεγάλων φαντασμαγοριών για ν’ανακοινώσει την ανανέωση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Florentino Perez, εν τη απουσία ενός galáctico, θέλει να στρέψει όλα τα φώτα στη συμφωνία παράτασης της σύμβασης του Πορτογάλου διεθνούς, η οποία έληγε τον Ιούνιο του 2018 και τώρα θα επεκταθεί μέχρι το 2020. Ο Cristiano Ronaldo θα γίνει ένας απ’τους υψηλότερα αμειβόμενους παίκτες στον κόσμο σύμφωνα με madridistas πηγές.

Τα τμήματα marketing κι επικοινωνίας του club προετοιμάζουν όλες τις λεπτομέρειες. Εκείνη την ημέρα, ενδεχομένως κατά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, ο Florentino κι ολόκληρο το διοικητικό του συμβούλιο θα παρουσιάσουν στον κόσμο τη συμφωνία που επετεύχθη με τον παίκτη βιτρίνα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Cristiano, διπλός πρωταθλητής Ευρώπης, έχει ανακοινώσει στους οικείους του ότι το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να αποσυρθεί απ’το ποδόσφαιρο φορώντας τη madridista φανέλα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στα 31, θα ολοκλήρωνε τη συμβατική σχέση του στα 35, ηλικία που έθεσε για να κρεμάσει τα παπούτσια του, αν και στη νέα σύμβαση υπάρχουν οι μηχανισμοί για να επεκτείνει τη σχέση του με τη λευκή οντότητα για μία ακόμη σεζόν.

Μ’εκείνα τα σκοτεινά σύννεφα που απειλούσαν τις σχέσεις μεταξύ παίκτη και πρόεδρου να βρίσκονται μακριά, οι αναλυτές εκτιμούν ότι από τότε που ήρθε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποτελέσει μια μεγάλη επιχείρηση για την Ρεάλ Μαδρίτης. Με τη νέα σύμβαση, ο CR7 θα εισπράττει ένα ετήσιο μισθό περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, εκτός απ’τις άλλες μεγάλες πήγες εσόδων του: τη διαφήμιση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο παίκτης πιο δημιουργεί τα περισσότερα χρήματα στην παγκόσμια διαφήμιση, πολύ πάνω απ’τους δύο μεγάλους αντιπάλους του σ’αυτό το θέμα, τους Leo Messi και Neymar.



Ένας αποσβησμένος παίκτης

Υπό αυτή την έννοια, το «εργοστάσιο CR7», το οποίο έχει εκατομμύρια οπαδούς στα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργεί ένα εισόδημα πολύ μεγαλύτερο των 35 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, εκ των οποίων το ταμείο της Ρεάλ Μαδρίτης μεγαλώνει χάρη σ’ένα πολύ γενναιόδωρο ποσό μέσω ποσοστού, το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει ακόμα και το 50%.

Έτσι, μια πηγή κοντά στο Florentino Perez παραδέχθηκε στην El Confidencial ότι η επένδυση στον Cristiano Ronaldo (που κόστισε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ) είναι ουσιαστικά αποσβησμένη κι ότι η υπογραφή της νέας σύμβασης του Πορτογάλου θα επιφέρει στο σύλλογο, υπό την έννοια των «χορηγών» και «εταίρων», τεράστια κέρδη. Ο Florentino Perez θριαμβολογεί συχνά στους κύκλους που συχνάζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτός απ’αυτή την απόσβεση, σ’αυτό το επόμενο συμβόλαιο θα βγει στη Ρεάλ Μαδρίτης ουσιαστικά τζάμπα.


Αυτές είναι μέρες μεγάλης ευημερίας και σταθερότητας στο λευκό club, μακριά απ’τις περιστάσεις που συγκλόνισαν τα τείχη της οντότητας. Φέτος δεν υπήρξαν τραυματικές αποχωρήσεις κι αποτυχημένες μεταγραφές λόγω ενός fax. Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν έχει ξεκινήσει με νίκη και εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα τα επινίκια της κατάκτησης του ενδέκατου και του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Ακόμη και η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ερμηνεύεται ως κλειδί τραγωδίας. Ούτε και η απουσία του Μπενζεμά αποτελεί ένα τραύμα. Οι νεαροί Madridistas, με επικεφαλής τους Morata κι Marco Asensio, συν έναν συνδεδεμένο Gareth Bale, έχουν αναλάβει τον μετριασμό οποιασδήποτε αρνητικής επίπτωσης. Όλοι περιμένουν την επιστροφή του Κριστιάνο (μένει πολύ λίγο, σύμφωνα με τους γιατρούς), την οποία θα κάνει μ’ένα μεγάλο χαμόγελο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.