News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι οπαδοί θα πουλούσαν τον James Rodríguez

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ένα 59% πιστεύει ότι η Μαδρίτη θα πρέπει να εισπράξει απ’τον Κολομβιανό



Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θα πουλούσαν τον James Rodríguez. Σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο MARCA.com η οποία προσέλκυσε περισσότερους από 29.000 ψήφους, 59.01% των ερωτηθέντων ήταν υπέρ της πώλησης του Κολομβιανού, έναντι 40.99% που πιστεύουν ότι η Μαδρίτη δεν θα πρέπει να τον πουλήσει.

Ο Κολομβιανός, ο οποίος έχασε το καθεστώς βασικού την περασμένη σεζόν, έχει δει στην αρχή αυτής της σεζόν, αντί να ανακτά τη θέση, να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες μπροστά του. Αν οι Kroos, Modric και το BBC ήταν ήδη ένας τοίχος που του έφραζε το δρόμο, τώρα ο Asensio έχει κερδίσει επίσης το προβάδισμα στα σχέδια του Ζιντάν.

Ακόμα και οι Lucas Vázquez, Kovacic και Isco εμφανίζονται με περισσότερες πιθανότητες απ’τον James για να καλύψουν κάποια πιθανή απουσία των βασικών madridistas. Στο Anoeta έλειψαν οι Modric, Κριστιάνο και Μπενζεμά κι ο Ζιντάν επέλεξε τους Kovacic, Asensio και Morata για να τους αντικαταστήσει.


Στον James δεν λείπουν οι προσφορές. Έχει εικόνα και ποιότητα, αλλά στη Μαδρίτη θ’αρχίσουν να του κλείνουν τις πόρτες. Οι οπαδοί θα τον πουλούσαν, ίσως επειδή πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν έσοδα από έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.