News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Cesc;

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Η παραμονή του στον πάγκο της Τσέλσι πυροδότησε τη φήμη στην Αγγλία

Τον στέλνουν το στο Μπερναμπέου για 25.000.000 €



Η παραμονή του Cesc στον πάγκο στον αγώνα της Τσέλσι εναντίον της Γουέστ Χαμ στο Stamford Bridge έχει πυροδοτήσει τις φήμες στην Αγγλία, μέχρι σημείου που πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναδεικνύουν ως περισσότερο από πιθανή τη μεταγραφή του Φάμπρεγκας στη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα ποσό μεταξύ 20 και 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ισπανός διεθνής, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε 49 παιχνίδια με την φανέλα των Λονδρέζων και σημείωσε 6 γκολ, δεν φαίνεται να’χει καλή αίσθηση με το νέο προπονητή του, τον Ιταλό Αντόνιο Κόντε, ο οποίος χθες δεν τον υπολόγισε στη νίκη των blues χάρη σ’ένα γκολ του Diego Costa την τελευταία στιγμή.

Στη σκηνή και πάλι

Το ενδιαφέρον των λευκών γι’αυτόν τον παίκτη δεν είναι καινούριο, αν και στο παρελθόν ο Σεσκ επέλεξε να επιστρέψει στη Μπάρτσα, τη σεζόν 2011-2012 για 34 εκ. Στη συνέχεια πωλήθηκε τη σεζόν 2014-2015 για 33 στην ομάδα, που τότε προπονούσε ο Μουρίνιο.

Αν ο Σεσκ βρεθεί τελικά στο madridista κλαμπ θα γίνει ο 29ος παίκτης που θα’χει παίξει τόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και στη Barcelona. Ο Καταλανός θα ενταχθεί στη λίστα παικτών όπως οι Laudrup, Luis Enrique, Hagi ή Saviola, ο οποίος ήταν ο τελευταίος.

Ο Conte θέλει να ξέρει τίποτα για την Ρεάλ Μαδρίτης: "Ο Σεσκ είναι ένας παίκτης της Τσέλσι"


Ο Αντόνιο Κόντε δεν θέλει να ακούσει κουβέντα για μια πιθανή αποχώρηση του Cesc Fàbregas. Ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι ερωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση του Fàbregas στην ομάδα και δεν ήθελε να ξέρει τίποτα για το πιθανό ενδιαφέρον των λευκών. "Ο Fàbregas είναι παίκτης της Τσέλσι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον ίδιο και τη στάση του".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.