News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η παρουσίαση του Asensio στο Santiago Bernabeu

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

"Έχεις κερδίσει από μόνος σου το δικαίωμα να’σαι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης"

«Είσαι ένας θαυμάσιος παίκτης που έχεις ήδη αρχίσει να αποπλανάς τον madridismo με το ταλέντο σου», είπε ο Florentino Pérez.


Ο Marco Asensio παρουσιάστηκε στο Santiago Bernabeu ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την προβολή ενός βίντεο με εικόνες του μέσου, ο Florentino Perez τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε τύχη στο νέο στάδιο του στο λευκό club, στο οποίο θα φορέσει τον αριθμό 20: «Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για τον σύλλογο γιατί παρουσιάζουμε έναν υπέροχο παίκτη που έχει μια αδιαμφισβήτητη ποιότητα και που επιθυμούσε εδώ και χρόνια να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει ήδη αρχίσει να αποπλανάει τον madridismo με το ταλέντο του».

"Ξέρω ότι ήταν μεγάλη σου επιθυμία από τότε που ξεκίνησες να παίζεις και η αποφασιστικότητά σου ήταν πολύ σημαντική για να’σαι μαζί μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης σ’έχει επιλέξει, αλλά κι εσύ έχεις επιλέξει επίσης τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν από 12 χρόνια, ο πατέρας σου με βρήκε στη Μαγιόρκα και μου είπε: πρόεδρε, αυτός είναι ο γιος μου ο Marco και μια μέρα θα παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε ήσουν 8 ετών".

Πρώτο ρεκόρ του Asensio

"Θέλω να ξέρεις ότι εσύ μόνος σου έχεις κερδίσει το δικαίωμα να’σαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η φανέλα σημαίνει απόλυτη αφοσίωση και μέγιστη ευθύνη. Γνωρίζεις ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η δέσμευση με το μύθο μας, τις αξίες και τα συναισθήματα των οπαδών μας. Οπαδοί για τους οποίους κατέκτησες ήδη το Supercopa μ’ένα εξαιρετικό γκολ που σε κάνει τον νεότερο παίκτη που σκοράρει για την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση".

"Η αγάπη μας θα’ναι πάντα μαζί σου, αλλά θα σου ζητήσουμε επίσης να τα δώσεις όλα γι’αυτή την ομάδα. Έρχεσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης πολύ νέος, στα 20 σου, με μια υψηλή ποιότητα ποδοσφαίρου μετά από μια σεζόν σε φιλικό club όπως είναι η Espanyol κι έχοντας γίνει διεθνής στην ανδρών και πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ 18. Αυτό είναι το σπίτι σου και θα σε βοηθήσουμε για να’σαι χαρούμενος στη Ρεάλ και να το απολαύσεις μ’αυτό το σήμα κι αυτή την φανέλα".

Asensio: «Θέλω να ευχαριστήσω την εμπιστοσύνη του Προέδρου και του συλλόγου»

«Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για μένα και είναι ένα προνόμιο να βρίσκομαι εδώ. Είναι κάτι που έχω ονειρευτεί από την παιδική ηλικία. Θέλω να ευχαριστήσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο Πρόεδρος κι ο σύλλογος. Θα δουλέψω και θα δώσω τα πάντα για μπορέσω να παίξω εδώ για πολλά χρόνια», διαβεβαίωσε ένας Marco Asensio που συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.