News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Όταν η Chelsea δεν ήθελε να πουλήσει τον Hazard, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε να αγοράσει τον Cesc

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Του Alonso Castilla

Ο παίκτης ζει μια περίπλοκη στιγμή

Ζώντας μια κακή στιγμή με τον Antonio Conte, η ζωή του θα μπορούσε να αλλάξει, -προς το καλό-  αν η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ποντάρει στην κίνησή του, όταν της τον προσέφερε η Τσέλσι. Αλλά δεν είχε τύχη...



Δεν είναι καλές εποχές για τον Cesc Fàbregas. Η σεζόν δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο στραβά για τον Ισπανό μέσο. Έξω από την πρώτη κλήση του Julen Lopetegui κι αναπληρωματικός στην Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε. Το Σάββατο ήταν στον πάγκο απ’την αρχή μέχρι το τέλος. Εδώ και μέρες υπάρχουν εικασίες για την έξοδό του απ’τον λονδρέζικο σύλλογο, αν κι ο ίδιος ο παίκτης ανέλαβε ν’ανακοινώσει ότι δεν θα γίνει έτσι. Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως πριν χρόνια, ξαναβρέθηκε στο δρόμο του πριν βδομάδες, αν και τελικά ούτε καν ακούμπησαν. Μόλις ήρθε η προσφορά απ’την ηγεσία της Τσέλσι, η άρνηση απ’τα γραφεία του Santiago Bernabeu ήταν άμεση.

Ο Σεσκ εμφανίστηκε και πάλι στη ζωή της Ρεάλ Μαδρίτης πριν αρκετές βδομάδες. Ήταν εποχές στις οποίες η Τσέλσι ονειρευόταν την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα. Πλέον υπό τις εντολές του Αντόνιο Κόντε, ο Ιταλός προπονητής απαίτησε απ’τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να υπογράψει τον Μαδριλένο επιθετικό. Το λευκό club, το οποίο είχε ήδη βάλει στην αγορά τον James Rodríguez πριν από λίγους μήνες, ρώτησε για τον Βέλγο Hazard. Βρήκε την πόρτα κλειστή, αλλά σε αντάλλαγμα το λονδρέζικο club έβαλε στο τραπέζι τον Cesc Fàbregas.

Ο Eden Hazard είναι ένα παλιό όνειρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζιντάν ποτέ δεν έκρυψε -δημόσια και, κυρίως, ιδιωτικά- την αφοσίωσή του στον Βέλγο μέσο. Τα πράγματα δεν του πήγαν καθόλου καλά την περασμένη σεζόν, αλλά ο Antonio Conte τον ήθελε στο πλευρό του. Όταν το λευκό club ρώτησε για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή η απάντηση ήταν άμεση: «Δεν είναι προς πώληση, αλλά αν θέλετε τον Σεσκ...». Το πρόβλημα -για τον παίκτη-είναι ότι η άμεση απάντηση του Florentino Perez ήταν αρνητική. Ο Ζιντάν το έκανε πολύ σαφές πριν από λίγες μέρες: «Είναι δύσκολο να βάλω έναν ακόμα μέσο στο κέντρο. Μ’αυτό το ρόστερ, τρεις ή τέσσερις, δεν θα βρίσκονται στην αποστολή κάποια φορά», είπε. «Να βάλουμε ακόμα έναν στο κέντρο;», είπε ο Γάλλος.



Ο παίκτης τονίζει

Η μεταγραφική αγορά κλείνει αύριο και το σαφές μήνυμα απ’τον πρωταγωνιστή στα κοινωνικά δίκτυα δίνει την εντύπωση ότι θα συνεχίσει στα μπλε. Είναι επίσης περισσότερο από προφανές ότι έχει χάσει το ρόλο του αδιαμφισβήτητου κι ότι η Τσέλσι ήταν πάντα ανοιχτή στο να απαλλαγεί από έναν παίκτη ο οποίος την περασμένη σεζόν δεν πρόσφερε, -όπως και η ομάδα γενικά- μια βέλτιστη απόδοση. Τα πράγματα θα πρέπει ν’αλλάξουν πολύ έτσι ώστε ν’ανακάμψει ο Σεσκ, με τον Conte, τον ρόλο του πρωταγωνιστή που είχε πάντα στο παρελθόν όπου κι αν ήταν.

Έχει εμφανιστεί στα μέσα ενημέρωσης σταθερά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Οι εικασίες ήταν αμέτρητες, αναγκάζοντας τον Cesc Fàbregas να βγει για να κόψει απ’τη ρίζα τα σχόλια του ένα και του άλλου. «Σε αντίθεση με ό, τι έχει δημοσιευθεί, ο προπονητής κι εγώ έχουμε μια καλή σχέση και ποτέ δεν μου είπε ότι μπορεί να αφήσω το club», έγραψε ο μέσος στο λογαριασμό του στο Twitter. "Μου είπε ότι με υπολογίζει και ξέρω ότι μένω μαζί του. Θα συνεχίσω να παλεύω γι’αυτό το σύλλογο μέχρι το τέλος κι όταν με χρειάζονται θα δίνω το καλύτερό μου", πρόσθεσε, για να τονίσει ότι «Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην Τσέλσι και ο μόνος στόχος μου είναι να βοηθήσω να κερδίσουμε παιχνίδια».


Ήταν πριν χρόνια, το 2011, όταν θα μπορούσε να φορέσει τα λευκά. Τότε, μετά από οκτώ χρόνια στην Άρσεναλ, αποφάσισε ότι ήταν καιρός να επιστρέψει για να παίξει στην Ισπανία, πράγμα που δεν έκανε από τότε που μετανάστευσε στο Λονδίνο σε ηλικία 16 ετών. Πριν 5, ναι, ο Florentino Perez εξέταζε την απόκτηση του Ισπανού μέσου, αλλά αυτός πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι για να υπερασπιστεί τα azulgrana. Μετά από τρεις έντονες σεζόν, ο Fàbregas έκανε το ταξίδι πίσω στην Αγγλία για να ενισχύσει την Τσέλσι του Μουρίνιο. Η πρώτη σεζόν ήταν αξιοσημείωτη, όντας ζωτικής σημασίας στην Πρέμιερ Λιγκ που κατέκτησαν οι Blues υπό τις εντολές του Πορτογάλου. Η περσινή ήταν ατυχής, η απόδοσή του κι αυτή των συμπαικτών του ήταν καταστροφική, χωρίς να καταφέρει η ομάδα να πάρει ένα εισιτήριο για κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.