News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Modric: «Η επιθυμία μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ο λευκός παίκτης ανέλυσε τη νέα σεζόν στην κροατική εφημερίδα Sportske Novosti



Ο Luka Modric θέλει να συνταξιοδοτηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό δήλωσε ο madridista παίκτης σε μια συνέντευξη που παραχώρησε με την κροατική εφημερίδα Sportske Novosti: "Μπορεί να υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει κανείς άλλος πέρα απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Η αποστολή μου είναι να’μαι στη Μαδρίτη μέχρις ότου με θέλει ο σύλλογος κι επιθυμία μου θα’ταν να τελειώσω την καριέρα εδώ".

Ο μέσος ανέλυσε επίσης τη σεζόν που μόλις άρχισε, κι εγγυήθηκε ότι μία απ’τις προτεραιότητες του λευκού συνόλου είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα:« Όλες οι διοργανώσεις είναι πολύ σημαντικές και παίζουμε πάντα με την ιδέα να κερδίσουμε τον τίτλο. Αλλά το πρωτάθλημα της Ισπανίας μας έχει αντισταθεί τις τελευταίες σεζόν. Έχουμε να το κατακτήσουμε τέσσερα χρόνια και για ένα σύλλογο αυτού του επιπέδου είναι πάρα πολύ. Ήρθε η ώρα να αλλάξει».

Και γι 'αυτό έχουν ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, πέρα ​​απ’τα αστέρια τους, όπως έδειξαν ήδη στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στη Σοσιεδάδ: "Ξεκινήσαμε με πολλές απουσίες, τραυματισμούς, και αρχίσαμε πολύ αργά λόγω του Euro. Ωστόσο, είμαστε ήρεμοι, καθώς έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ με τεράστια ποιότητα που την πρώτη αγωνιστική δείξαμε για το τι είμαστε ικανοί".



Για την απουσία μεγάλων μεταγραφών σ’αυτή την αγορά, ο Λούκα συμφώνησε με τον Ζιντάν: «Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή, η ομάδα έχει πολλή ποιότητα και είναι δύσκολο να φέρεις καλύτερους παίκτες. Επιπλέον, επέστρεψαν οι Morata, Asensio και Coentrao, που πρόκειται να μας βοηθήσουν πολύ αυτή τη σεζόν.

"Ο διεθνής Κροάτης θυμήθηκε επίσης τον συμπατριώτη του, Mateo Kovacic, και διαβεβαίωσε ότι «έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Zizou, και τώρα πρέπει να συνεχίσει σ’αυτό το ρυθμό. Ο Mateo θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι βέβαιος ότι αυτή η σεζόν θα δείξει όλη την ποιότητά του".


Επιπλέον, ο Modric αποκάλυψε το κλειδί έτσι ώστε να μπορέσουν αυτή την σεζόν να παλέψουν για κάθε τίτλο μέχρι το τέλος: "ο Pintus μας υπέβαλε σ’έναν έντονο ρυθμό δουλειάς. Ήταν αρκετά σκληρός, αλλά γνωρίζουμε ότι αποτελεί τη βάση για μια πολύ μακρά κι απαιτητική σεζόν".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.