News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αντίστροφη μέτρηση για τον James ή τον Isco

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Του José Félix Díaz

Και οι δύο παραμένουν υποψήφιοι για έξοδο απ’το ρόστερ του Ζιντάν



Η αγορά παραμένει ανοικτή και η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να μην έχει κλείσει το ρόστερ οριστικά και δεν θα το κάνει μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα. Είναι το μέγιστο που έχει επιβάλει ο Florentino Perez στα χρόνια του ως πρόεδρος και συνεχίζει να το κάνει.

Οι ηγέτες της madridista οντότητας κάνουν υπολογισμούς και εξακολουθούν να σκέφτονται ότι στην τρέχουσα ομάδα υπάρχει πλεόνασμα ποσότητας και ποιότητας. Περισσεύουν δύο παίκτες και δεν είναι λόγω οικονομικών λόγων, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κανένα πρόβλημα στο θέμα των δεικτών του μισθού και του προϋπολογισμού, αλλά στο ότι η παρουσία τόσων σημαντικών παικτών, θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα στην συνύπαρξη στην ομάδα μπροστά στην απουσία λεπτών για παίκτες σημαντικούς όπως ο James και ο Isco ιδιαίτερα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται ικανοποιημένος με ό, τι έχει παρά το ότι την περασμένη Παρασκευή παραδέχτηκε ότι ο James θα μπορούσε να γίνει ένα πρόβλημα σε περίπτωση που δεν παίζει πολύ, για ν’αλλάξει άποψη είκοσι τέσσερις ώρες αργότερα και ν’ανοίξει τις πόρτες της παραμονής στον Κολομβιανό. Ο Γάλλος πιστεύει ότι θα μπορέσει να πάρει απόδοση απ’τον James και να πλάσει ένα χαρακτήρα κάπως μπερδεμένο κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Ριζική αλλαγή

Στην περίπτωση του Isco η εμπιστοσύνη του Zizou είναι ολική. Η στάση που επέδειξε ο Ισπανός διεθνής, παρά τις επανειλημμένες παραμονές του στον πάγκο έχει πείσει τον προπονητή, αλλά στο Μπερναμπέου δεν έχουν πειστεί καθόλου ότι μπορεί να το αντέξει για πολύ καιρό αυτό, βλέποντας την έναρξη του αγώνα απ’τον πάγκο. Υποστηρίζουν ότι μπορεί να’ναι μια δύσκολη κατάσταση διαχείρισης για τον προπονητή.

Τόσο ο Isco όσο κι ο James επανέλαβαν τις τελευταίες ημέρες στους λευκούς ηγέτες που έχουν πλησιάσει τόσο αυτούς όσο και τους εκπροσώπους τους, ότι παραμένουν σταθεροί στην ιδέα της παραμονής. Πιστεύουν ότι είναι ικανοί να πετύχουν στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχουν αλλάξει γνώμη παρά το ότι ξέρουν ότι δεν υπολογίζονται μεταξύ των βασικών του Ζιντάν. Το δέχονται, αλλά παραδέχονται επίσης ότι η αγορά είναι κλειστή κι ότι ανά πάσα στιγμή το σενάριο μπορεί να’ναι ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό από ό, τι σήμερα.

Οι ομάδες συνεχίζουν να χτυπούν την πόρτα τόσο του Jorge Mendes όσο και του δικηγόρου του Isco. Η Τσέλσι είναι απ’τις ομάδες, δεν είναι η μόνη, που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην υπογραφή ή ακόμα και στο να αποδεχθεί έναν δανεισμό ως μέσο για να κερδίσει την κούρσα για τον Κολομβιανό. Ο Conte πιστεύει ότι η ομάδα του στερείται κάποιας ποιότητας, ακριβώς ό, τι μπορεί να προσφέρει ο James Rodríguez.

Ο Isco και η Premier

Στην περίπτωση του Isco η τελευταία που ρώτησε ήταν η Τότεναμ του Mauricio Pochettino. Ο λονδρέζικος σύλλογος χρειάζεται ένα συν για ν’ανταγωνιστεί στο Champions League και σε μια Premier που έχει γίνει ιδιαίτερα περίπλοκη λόγω της επιστροφής των μεγάλων στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.


Καμία απ’τις δύο επιχειρήσεις δεν είναι απλό να κλείσει, αλλά η αγορά πλησιάζει στο τέλος της κι όλες οι ομάδες κρατούν απροσδόκητες κινήσεις για τις τελευταίες ώρες. Εάν τελικά μείνει ο ένας κι ο άλλος, ο Ζινεντίν Ζιντάν θα τους υπολογίζει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Θα’ναι ακόμη δύο παίκτες.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.