News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ronaldo επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Του José Félix Díaz

Θα’ναι σύμβουλος του Florentino Perez και παγκόσμιος πρέσβης της λευκής οντότητας



Ο Ronaldo Nazario επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στη Μαδρίτη για να γίνει σύμβουλος του Florentino Perez και παγκόσμιος πρέσβης της madridista οντότητας. Θα’ναι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα επιστρέψει στο κλαμπ ο πρώην επιθετικός της λευκής ομάδας, στο οποίο όπως έχει πει επανειλημμένα, πήρε την περισσότερη ικανοποίηση κι έχει ταυτιστεί περισσότερο στα 18 χρόνια του ως επαγγελματίας στο ποδόσφαιρο.

Η επιθυμία να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή και στο σύλλογο που σύμφωνα μ’αυτόν, τον βοήθησε να γίνει ακόμα πιο παγκόσμιος, ήταν καθοριστική έτσι ώστε ο Florentino Perez κι αυτός ν’αποτελέσουν και πάλι δίδυμο, όπως συνέβη πριν από δεκατέσσερα χρόνια, όταν στις 31 Αυγούστου η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του επιθετικού της Inter.

Η ιδέα της επιστροφής του Ρονάλντο στη madridista οντότητα δεν είναι νέα. Πρόεδρος και πρώην παίκτης, την σκέφτονταν για ένα-δύο χρόνια, αλλά πρώτα το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία και οι Ολυμπιακοί Αγώνες μετά, που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, εμπόδισαν το πρώην εννέα των λευκών να μπορέσει να υλοποιήσει την επιστροφή του στην ομάδα που έπαιξε για πέντε σεζόν.

Ο Ρονάλντο κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι δύο φορές, όντας καλύτερος παίκτης στον κόσμο το 1996, το 1997 και το 2002, διακρίσεις που δεν αυξήθηκαν λόγω των σοβαρών προβλημάτων που είχε στα γόνατά του και τον άφησαν για μεγάλα διαστήματα εκτός δράσης.

Άρχισε την καριέρα του στην Κρουζέιρο το 1993, για να την ολοκληρώσει το 2011 φορώντας τη φανέλα της Κορίνθιανς. PSV, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν ήταν οι άλλες ομάδες του, εκτός, φυσικά, απ’την ομάδα της Βραζιλίας, με την οποία ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής δύο φορές και δευτεραθλητής άλλη μία, παίζοντας 113 παιχνίδια, στα οποία σκόραρε 73 γκολ.


Στην λευκή ομάδα έπαιξε 177 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 104 γκολ. Απ’το πέρασμά του απ’το Bernabeu δεν έχει κρύψει ποτέ τον madridismo του, τον οποίο θα δείξει τώρα σ’όλον τον κόσμο ως πρεσβευτής της Ρεάλ Μαδρίτης και σύμβουλος στην προεδρία.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.