News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano αυξάνει τον φόρτο εργασίας κι ακουμπά μπάλα

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Sergio Ramos και Bale επέστρεψαν στην ομάδα αφού έχασαν την χθεσινή προπόνηση



Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης Sergio Ramos κι ο Ουαλός Gareth Bale επέστρεψαν στη δυναμική της ομάδας στη δεύτερη προπόνηση της βδομάδας με θέα τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Θέλτα Βίγκο το Σάββατο, σ’ένα πρωινό στο οποίο οι Πορτογάλοι Κριστιάνο Ρονάλντο και Fabio Coentrao αύξησαν το ρυθμό μ’ένα μέρος της προπόνησής τους να εμπεριέχει μπάλα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε με την προετοιμασία της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής της Laliga, την πρεμιέρα της στο Μπερναμπέου στη διοργάνωση, σ’έναν αγώνα εναντίον της Θέλτα που όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος έχει ανακάμψει πλήρως απ’τον τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη στον τελικό του Euro, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πιο κοντά στο να κρατήσει την επιστροφή του για μετά το διάλειμμα των διεθνών αγώνων, με την επιθυμία να μην κληθεί απ’τη χώρα του για ένα φιλικό και το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών για το Mundial του 2018.

Keylor και Μπενζεμά συνεχίζουν στο περιθώριο

Με τους Κριστιάνο και Coentrao να δουλεύουν έξω απ’την ομάδα, μ’ένα κομμάτι στη φυσική κατάσταση και το άλλο με τη μπάλα, οι παίκτες που βρέθηκαν στο γρασίδι χωρίς να δουλέψουν επίσης με τους συμπαίκτες του ήταν ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας Keylor Navas κι ο Γάλλος επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά. Και οι δύο θα συνεχίσουν εκτός αυτό το Σαββατοκύριακο.


Έχοντας λείψει απ’την χθεσινή προπόνηση, οι Sergio Ramos και Bale επέστρεψαν στην ομάδα, για μια προπόνηση η οποία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του λευκού club, ήταν η πιο σκληρή της εβδομάδας με σχεδόν δύο ώρες δουλειάς. Ένα πρώτο μέρος με μια σειρά από ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, για να εκτελέσουν  αργότερα μια σειρά ασκήσεων κατοχής και πίεσης, σέντρες απ’τις πλευρές με σουτ και παιχνίδια σε γήπεδα μειωμένων διαστάσεων.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.