News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Marcelo είναι μοναδικός

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Της Laura Rubio

Ο Ζιντάν έχει μόνο τον Βραζιλιάνο μέχρι την επιστροφή του Coentrao τον Οκτώβριο



Μοναδικός κι αδιαμφισβήτητος, αυτό είναι ο Marcelo για τον Ζιντάν. Ο μπακ, στα 28 του, ζει μια δεύτερη νεότητα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Απ’την άφιξή του το 2007 κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την ποιότητά του, αλλά σ’αυτή την προετοιμασία, ο παίκτης ήταν ασταμάτητος. Ο Βραζιλιάνος άσκησε καθήκοντα ηγέτη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και ήταν ο παίκτης που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο απ’τον Zizou, πέρα απ’το τέρμα, στις αναμετρήσεις πριν τη νέα σεζόν.

Παίρνοντας γαλόνια και εν την απουσία πολλών βασικών, ο Marcelo έδειξε κατά τη διάρκεια της περιοδείας ότι εκτός απ’την υπεράσπιση ξέρει να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του. Φορώντας το περιβραχιόνιο στο δεξί του χέρι, ήταν ο πρώτος σκόρερ του λευκού συνόλου στο Internacional Champions Cup, μ’ένα γκολ εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν και μια ντομπλέτα εναντίον της Τσέλσι, κι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα κατά της αγγλικής ομάδας.

Κατά τη διάρκεια του Super Cup, ο Marcelo έδωσε και πάλι ένα ρεσιτάλ. Ο μπακ φάνηκε ξεκάθαρα στην επίθεση και ήταν θεμελιώδης για την καλή λειτουργία της ομάδας του Ζιντάν. Και στο τελευταίο ματς πριν τη σεζόν, ο Βραζιλιάνος ήταν και πάλι ένας από εκείνους που επιλέχθηκαν να παίξουν στο Trofeo Santiago Bernabeu, όπου επίσης δεν απογοήτευσε.

Η Μαδρίτη, προς το παρόν, δεν έχει αλλαγή για τον μπακ, αλλά αυτό δεν μοιάζει να’ναι ένα απ’τα κύρια προβλήματα του Γάλλου προπονητή. Ο Marcelo ανταποκρίνεται πάντα και το έκανε και πάλι την Κυριακή στο ντεμπούτο του πρωταθλήματος εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η επιθετική κλίση του και η ικανότητά του να εφεύρει έχουν καταφέρει να’χει μια μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της λευκής ομάδας, μετατρέποντάς τον έτσι σ’έναν απ’τους αδιαμφισβήτητους του Ζιντάν και τον τέλειο σύμμαχο του BBC.

Χωρίς τον Coentrao μέχρι τον Οκτώβριο

Ο Πορτογάλος είναι ο φυσικός αντικαταστάτης του Marcelo, αλλά ο Ζιντάν δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Ο Coentrao έφυγε δανεικός την περσινή σεζόν και μετά από μια χρονιά στις τάξεις της Μονακό έχει επιστρέψει στο madridista σύνολο, αλλά έχει επιστρέψει τραυματίας.

Ο Πορτογάλος υπέστη έναν τραυματισμό τον Απρίλιο, που τον ανάγκασε να χάσει την τελική ευθεία της σεζόν και το Euro. Τώρα, ο Coentrao συνεχίζει την διαδικασία ανάρρωσής του κι ελπίζει να μπορέσει να’ναι το συντομότερο δυνατό υπό τις εντολές του Zizou.


Στο club σταυρώνουν τα δάχτυλά τους έτσι ώστε ο Μαρσέλο να μην υποστεί καμία αναποδιά μέχρις ότου να’ναι διαθέσιμος ο Fabio. Ο Nacho θα’ναι η εναλλακτική για τον Βραζιλιάνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά ο canterano, παρά το ότι θα μπορούσε να παίξει στην αριστερή πλευρά είναι στόπερ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περισσεύει η φροντίδα στο Valdebebas έτσι ώστε το 12 να παραμείνει υγιές μέχρι την επιστροφή του Coentrao.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.