News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης του μέλλοντος

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Της Patricia Terroba

Οι madridistas παίκτες έχουν κατά μέσο όρο τέσσερα ακόμα χρόνια σύμβασης



Δύο Ευρωπαϊκά Κύπελλα σε τρία χρόνια, παίκτες που κάθε σεζόν μπαίνουν στον κατάλογο των καλύτερων στην Ευρώπη και στον κόσμο, Supercopas ... Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει το σύλλογο στην κορυφή. Στα γραφεία της οντότητας το ξέρουν, και δεν θέλουν να χάσουν τη γενιά που βάζει τη Μαδρίτη στην θέση που της αντιστοιχεί λόγω ιστορίας και δυνατοτήτων.

Δεν υπάρχει λόγος να αλλάζει η βάση της ομάδας σεζόν μετά την σεζόν, και η επιθυμία να παραμείνουν στο σύλλογο οι παρόντες παίκτες για πολύ περισσότερο καιρό αντικατοπτρίζεται στις συμβάσεις τους. Κι αυτό γιατί στους λευκούς παίκτες απομένουν ακόμα κατά μέσο όρο τέσσερα χρόνια στο madridista σύνολο. Οι galácticos έχουν όχι μόνο σύμβαση αστέρα: Cristiano ή Bale θα μπορούσαν ακόμα και ν’αποσυρθούν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πολιτική επηρεάζει επίσης τους νεότερους παίκτες και τους canteranos, που είναι φέτος η πραγματική έκπληξη του συνόλου του Ζιντάν. Με την απουσία μέρους του BBC κι άλλων σταθερών την βασικής 11άδας, υπήρξαν η μεγάλη αποκάλυψη κατά την έναρξη της σεζόν, αυτοί που έπρεπε να τραβήξουν το κάρο στα πρώτα παιχνίδια. Και στο λευκό σύλλογο γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και δεν θα χάσουν τόσο εύκολα τις νεαρές υποσχέσεις. Ως εκ τούτου, κάποιοι όπως οι Carvajal, Varane, Casemiro, Kovacic, Asensio ή Morata έχουν επίσης σύμβαση στη Μαδρίτη, τουλάχιστον, για τέσσερις ακόμα σεζόν.


Τόσο ο σύλλογος όσο κι ο Ζιντάν εκτιμούν πάνω απ'όλα την ενότητα της ομάδας, μαζί με το γεγονός ότι κάθε παίκτης έχει πολύ ξεκάθαρο ποιος είναι ο ρόλος του μέσα στο ρόστερ. Κι αυτό το πανηγυρίζουν τόσο στο Valdebebas όσο και στο Τ4 του Bernabeu. Θεωρούν ότι θα’ναι δύσκολο να βρουν μια άλλη τέτοια γενιά. Έτσι, θέλουν να εξασφαλίσουν τη συνέχεια του μπλοκ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.