News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης αν και δεν θα'ναι ένας πρωταγωνιστής

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Του Jesus Garrido

Ξέρει ποιος θα'ναι ο ρόλος του και τον δέχεται

Ο malagueño είναι ένας απ'τους παίκτες που είχε πιθανότητες να φύγει, αλλά είναι δεσμευμένος με την ομάδα και δεν θα βάλει προβλήματα αν δεν είναι αδιαμφισβήτητος βασικός


Η Μαδρίτη είναι, μετά την Athletic Club, το club που που έχει κάνει τις λιγότερες κινήσεις  στη μεταγραφική αγορά, ένα γεγονός καταπληκτικά άρρωστο αν το σκεφτόμασταν πριν από περίπου έξι μήνες, όταν ο Ζιντάν άρχισε να προπονεί μια ομάδα γκρεμισμένη που θα έχανε στο ντέρμπι του Μπερναμπέου. Μέσα στον Αύγουστο και μετά τη μέθη της απρόσμενης χαράς του Μιλάνου, η μόνη άφιξη είναι του Morata και οι Jese κι Arbeloa οι αποχωρήσεις. Λίγο περισσότερο από τρεις εβδομάδες πριν το τέλος της αγοράς, οποιαδήποτε κίνηση, τόσο άφιξης όσο κι αποχώρησης, θα'ταν μια έκπληξη.

Κι αυτό γιατί το λευκό σύνολο έχει έναν προφανή συνωστισμό στη μεσαία γραμμή που θα μπορούσε να συνεπάγεται κάποια πώληση που, επιπλέον, θα φέρει ένα καλό ποσό εκατομμυρίων στον τραπεζικό λογαριασμό της Concha Espina. Ο Isco, μάλιστα, είχε πολλές πιθανότητες να'ναι αυτό το περισσευούμενο κομμάτι που θα'πρεπε να φύγει για να κάνει περισσότερο χώρο σε αυτούς που ήδη υπάρχουν. "Αυτό θα το συζητήσουμε όταν θα επιστρέψουμε στη Μαδρίτη. Υπάρχουν πολλοί παίκτες σ'αυτή τη θέση και είναι δύσκολο να τους βάλεις όλους. Επιπλέον, είναι όλοι πολύ καλοί. Θα πάρουμε αποφάσεις", παραδέχτηκε ο Ζιντάν στο New Jersey. Αλλά στις 8 Αυγούστου, ο Isco συνεχίζει να προπονείται με τη Ρεάλ Μαδρίτης και, το ακόμα πιο εκπληκτικό, το πιο πιθανό είναι ότι αύριο θα'ναι βασικός, στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον της Σεβίλλης, μπροστά στην απουσία του Kroos, που μόλις επέστρεψε απ'τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η Μαδρίτη έχει στείλει αντικρουόμενα μηνύματα για το μέλλον του Isco. Ενώ απ'τη διοίκηση έχουν περάσει από ανιχνευτές την περισσότερο από πιθανή έξοδό του, με αναφορές που δείχνουν ότι η Μίλαν σκέφτεται τον επιτελικό μέσο ως τον άξονα του νέου και κινεζικού της πρότζεκτ, ο Ζιντάν δεν έχει ακολουθήσει αυτή τη γραμμή. "Ο Isco δεν πρόκειται να φύγει", είπε πριν από λίγο καιρό ο Γάλλος τεχνικός. Στον Ζιντάν αρέσει ξεκάθαρα ο Isco. "Μου μοιάζει", είπε κάποτε. Ενώ είναι αλήθεια ότι δεν τον έχει υπολογίσει τακτικά, το'χε ξεκάθαρο ότι ήταν απαραίτητος για να ξεπεράσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Μιλάνου κι ο malagueño ανταποκρίθηκε στο γήπεδο στην εμπιστοσύνη του προπονητή του.


Ο Isco, μετά από όλα, ήταν χρήσιμος στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν έχει προσπαθήσει να κερδίσει πράγματα. Ο Αντσελότι έκανε το ίδιο στη Λισαβόνα: τον επέλεξε για να ισοφαρίσει κι ο Isco άλλαξε την πορεία της αναμέτρησης, μέχρι που οι λευκοί έκλεισαν την Atleti στην περιοχή της με την κατάληξη πλέον γνωστή. Και στο τέλος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Isco έχει καταλήξει να παίζει πάντα. Εμφανίστηκε σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, συγκεντρώνοντας συνολικά 2.627 λεπτά επίσημων αγώνων, όντας έτσι ο όγδοος πιο χρησιμοποιημένος παίκτης στο λευκό ρόστερ, μπροστά απ'τους Μπενζεμά, Bale ή Varane. Και σε καμία περίπτωση, δεν ήταν αδιαμφισβήτητος. Ακριβώς το αντίθετο.

Κι όμως, ο πρώην της Μάλαγα αποδέχεται αυτό το καθεστώς αναπληρωματικού των βασικών. Όλα για να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζοντας τίτλους. Αφού έχει έρθει σε ένα κλαμπ όπως το λευκό, έχει πιάσει ταβάνι και το να κατέβει από'κει πάνω γίνεται πολύ δύσκολο. Η θέση του στη Μαδρίτη προσδιορίζεται ως του εσωτερικού και, ως εκ τούτου, ο χώρος του είναι πολύ μικρός, επειδή αυτές οι θέσεις είναι των Kroos και Modric χωρίς συζήτηση. Αυτός πιστεύει ότι μπορεί να'ναι ο επόμενος στη λίστα, δηλαδή, ότι θα ξεπεράσει σ'αυτόν τον αγώνα τον James και, φυσικά, τον Kovacic. Ο Asensio, κατ 'αρχήν, ξεκινά ως εναλλακτική λύση στη επίθεση κι όχι στο κέντρο.

Ο Isco έχει κατανοήσει ότι η θέση του είναι στο Μπερναμπέου. Ίσως φέτος να μην παίξει σε κάθε παιχνίδι που θα'θελε, αλλά προτιμά να'ναι η ουρά του λιονταριού παρά το κεφάλι του ποντικιού. Καταλαβαίνει ότι από'δω μέχρι τον Ιούνιο έχει πιθανότητες να παίξει πολύ, να αποδείξει στον Ζιντάν ότι μπορεί να τον υπολογίζει για οτιδήποτε χρειαστεί. Κι αυτό πρέπει να το κάνει από τώρα και στο εξής, απ'τον αγώνα του Trodheim. Μια πειστική απόδοση ενάντια στην Σεβίλλη θα κλείσει οριστικά την πόρτα της εξόδου.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.