News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale δεν θα παίξει στο Super Cup

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Της Laura Rubio

Ο Ουαλός δεν θα παίξει στον τελικό προληπτικά 


Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις κι αυτός είναι ο λόγος, που δεν θα παίξει ο Bale στο Super Cup. Όλα ήταν έτοιμα, όλα πήγαιναν ομαλά, αλλά μια συνομιλία μεταξύ του παίκτη και του Ζιντάν τ'άλλαξε.

Κατανομή προσπαθειών. Αυτή είναι μία απ'τις προτεραιότητες της Μαδρίτης του Zizou. Ο Γάλλος προπονητής το΄χει πολύ ξεκάθαρο, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει μια μακρά σεζόν, κυνηγά πέντε τίτλους και το να μην διακινδυνεύσει και να κατανέμει τις προσπάθειες των παίκτες της είναι υψίστης σημασίας στο πρότζεκτ. Ως εκ τούτου, ο Bale δεν θα παίξει προληπτικά.

Τόσο ο Ουαλός όσο και το προπονητικό επιτελείο έχουν συμφωνήσει κατά τη λήψη της απόφασης αυτής. Εν αναμονή είναι να επιβεβαιωθεί αν ο Μπέιλ θα μεταβεί στη Νορβηγία συμπληρώνοντας την ομάδα και υποστηρίζοντας τους συμπαίκτες του στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν.

Όλα τα βλέμματα είναι στον Μπενζεμά. Χωρίς τους Cristiano και Bale, ο Γάλλος μετατρέπεται στον μεγάλο πρωταγωνιστή της νύχτας. Ο Karim δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού, αλλά φαίνεται ότι το 9 θα επανεμφανιστεί στον τελικό. Χθες, ο παίκτης προπονήθηκε με την ομάδα κι ολοκλήρωσε την προπόνηση χωρίς προβλήματα. Μπροστά στις απουσίες των συμπαικτών του όλα δείχνουν ότι ο Benzema θα βγει για διάσωση.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.