News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino δεν φοβάται την FIFA και τον Morata φαίνεται να τον βαραίνει η φανέλα της Μαδρίτης

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Του Enrique Marin

Σύμφωνα με την διαρροή του Ζιντάν, στο κλαμπ πιστεύουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει επίλυση της FIFA, αν κι ο πρόεδρός του είναι αισιόδοξος. Εν τω μεταξύ, το 9 της Ισπανίας  δεν καταφέρνει να'ναι της Μαδρίτης


"Δεν θέλω να μιλήσω για τον Pogba γιατί είναι ένας παίκτης της  Γιουβέντους, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα υπογράψουμε ένα ακόμη παίκτη", δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε μια ακόμα δέσμευση της ατελείωτης υπογραφής του Γάλλου απ'τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εν αναμονή της υλοποίησης αυτής κι ως εκ τούτου του οριστικού αποκλεισμού της για την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Florentino Perez όχι μόνο συνεχίζει χωρίς να κλείνει κάποια επιχείρηση απ'αυτές που έχει κάνει όλα τα καλοκαίρια, αλλά βλέπει ακόμα και πώς το κάνουν οι αντίπαλοι του και με παίκτες που, τουλάχιστον θεωρητικά, ήταν στην ατζέντα του.

Κ αυτό γιατί, εκτός απ'τον Pogba, υπάρχουν επίσης και οι περιπτώσεις του Γάλλου N'Golo Kanté, που υπέγραψε για την Τσέλσι, του Πορτογάλου André Gomes, ο οποίος αποκτήθηκε εκπλήσσοντας, -πέρα απ'το ποσό των εκατομμυρίων- απ'την ομάδα της FC Barcelona, ​​ή του Βραζιλιάνου Gabriel Jesús, ο οποίος τον Ιανουάριο θα πάει στη Manchester City του Pep Guardiola, ο οποίος τον έπεισε να δεχτεί την προσφορά των «πολιτών» κι όχι της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε προηγουμένως αφήσει τη Barça χωρίς πιθανότητες υπογραφής του νεαρού επιθετικού της Παλμέιρας. Μένει να μάθουμε τι θα συμβεί με τον Sissoko, αν και η Newcatle ενός παλιού γνωστού όπως ο Ράφα Μπενίτεθ δεν φαίνεται πρόθυμη να διαπραγματευτεί. Μήπως ο Florentino έχει έναν άσσο στο μανίκι του; Θα μπορούσε, αν κι έχοντας δει πώς η Bayern αρνήθηκε να πουλήσει τον Lewandowski για 100 εκατομμύρια και τον Alaba για 60, δεν υπάρχει πλέον πολύ περισσότερη αγορά που μπορεί να βελτιώσει το εντυπωσιακό ρόστερ που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δεν είχε καμία αμφιβολία να παραδεχτεί ο Ζιντάν.


Η διαρροή (ή όχι) του Ζιντάν

Αλλά αν εκπλήσσει για κάτι η παθητικότητα των λευκών σ'αυτή την αγορά είναι επειδή η επίλυση της Επιτροπής Προσφυγών της FIFA είναι στον ορίζοντα, όπως διέρρευσε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου πριν απ'τον αγώνα με τη Μπάγερν. "Έως τις 31 μπορούν να συμβούν τα πάντα, αλλά πριν απ'τις 13 πρέπει να πάρουμε αποφάσεις", είπε ο Γάλλος, είτε εκούσια είτε ακούσια. Δηλαδή, στο σύλλογο πιστεύουν ότι θα'ναι η επόμενη εβδομάδα, όταν θα γίνει γνωστό εάν η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί ή δεν μπορεί να υπογράψει στις δύο επόμενες αγορές, τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι του 2017.

Υπενθυμίζεται ότι, εάν το μαδριλένικο club μπορεί να το κάνει φέτος το καλοκαίρι, είναι χάρη στην FIFA που χορήγησε την προσωρινή αναστολή της τιμωρίας που του επιβλήθηκε. Οι νομικές υπηρεσίες της Μαδρίτης έχουν μελετήσει την περίπτωση της Barça και σε περίπτωση που η ποινή ισχύσει, εκτός απ'την έφεση στο CAS, γνωρίζουν ότι το πιο σημαντικό είναι ότι από εκείνη τη στιγμή θα μείνουν χωρίς την δυνατότητα να παραχωρήσουν δανεικούς παίκτες έτσι ώστε στη συνέχεια να τους ανακτήσουν το επόμενο καλοκαίρι, γι'αυτό ακριβώς υπάρχει η ανησυχία του Ζιντάν για ν'αποφασίσει τι να κάνει με κάποιους canteranos που ήταν στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά επίσης και με την περίπτωση του Jese, ο οποίος ίσως να μην μπορούσε να πάει στην PSG μια σεζόν, αλλά να πρέπει να το κάνει για δύο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Florentino Perez παραμένει πεπεισμένος ότι η υπόθεσή του δεν είναι ίδια με των Μπάρτσα κι Ατλέτικο κι ότι η FIFA δεν θα τιμωρήσει τελικά τη Ρεάλ Μαδρίτης, ως εκ τούτου ίσως η ηρεμία του και το ότι η μόνη κίνηση που έχει κάνει μέχρι τώρα ήταν να επαναγοράσει τον Morata απ'την Γιουβέντους. Έναν Morata τον οποίο, παρεμπιπτόντως, φαίνεται να βαραίνει η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 9 της Ισπανίας δεν έχει καταφέρει να'ναι της Ρεάλ Μαδρίτης στα τρία παιχνίδια που έχει παίξει στην προετοιμασία, στα οποία δεν έχει συμμετάσχει ούτε ο Μπενζεμά, χωλαίνοντας από κάποια προβλήματα στη μέση, ούτε οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Bale.

«Δεν ανησυχώ που δεν σκοράρει ο Morata, μας δίνει λίγο απ'όλα και το γκολ θα'ρθει», είπε ο Ζιντάν για τον Ισπανό διεθνή μετά τη νίκη στη Νέα Υόρκη εναντίον της Μπάγερν (1-0). "Όπως έλεγα πάντα, αυτό που μετράει μέσα στην ομάδα είναι η συλλογική εργασία", πρόσθεσε ο Γάλλος τεχνικός στην προσπάθειά του να ενθαρρύνει ένα επιθετικό ο οποίος χρειάζεται γκολ για να αξιώσει, κάτι που έχει κάνει ο Marco Asensio με το παιχνίδι του. Ο mallorquín έχει υπάρξει, μαζί με τον Marcelo, ο καλύτερος παίκτης της προετοιμασίας της Ρεάλ Μαδρίτης, ως εκ τούτου, είναι περισσότερο από δικαιολογημένο το να μείνει, αν κι ο Ζιντάν θα πρέπει να γνωρίζει πριν τι θα συμβεί τελικά με την ποινή της FIFA την οποία ο Florentino δεν φοβάται και θα'χει τους λόγους του που το κάνει.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.