News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Danilo επιβεβαιώνει τα καλά συναισθήματα

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Του Jaime Rincón

Η Μαδρίτη κέρδισε τη Μπάγερν και τελείωσε την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ


Το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ αναμένει και η Μαδρίτη είναι έτοιμη για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της σεζόν. Το έδειξε εναντίον της Μπάγερν σ'ένα παιχνίδι στο οποίο από υποχωρητική μετατράπηκε σε κυρίαρχη. Απ'τα λίγα στα πολλά μέχρι το σημείο να καταλήξει να περικυκλώνει την ομάδα του Carlo Ancelotti με ένα μεγάλο φινάλε στον αγώνα. Σ'αυτή την παράσταση 'in crescendo'  μπήκε ο Danilo, ο οποίος με μια γκολάρα πιστοποίησε τα καλά συναισθήματα της λευκής ομάδας.

Τρία φιλικά φαίνονται επαρκή έτσι ώστε η ομάδα του Ζιντάν να φτάσει με εγγυήσεις στον αγώνα εναντίον της Σεβίλλης στη Νορβηγία στις 9 Αυγούστου. Η φυσική κατάσταση δεν είναι τέλεια .. αλλά η επαρκής σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Το απέδειξε ένα πρώτο ημίχρονο φθοράς ενάντια σε μια Μπάγερν που μάντρωσε τη Μαδρίτη  μέσω της μπάλας. Κατείχε τον τύπο του πρωταθλητή Ευρώπης και προχώρησε μέχρι που πήρε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Τότε εμφανίστηκε ο Danilo για να ζητήσει μια εκεχειρία σ'αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Βραζιλιάνος θέλει να ευχαριστήσει και το Supercopa μπορεί να'ναι ένα καλό πλαίσιο γι'αυτό.

Ο  Ζιντάν βγήκε με μια εντεκάδα που θα μπορούσε κάλλιστα να παραταχθεί ενάντια στη Σεβίλλη. Χωρίς κανένα μέλος του BBC να φτάνει έγκαιρα, ο Isco, ο Lucas κι ακόμη κι ο James θα μπορούσαν να'χουν τη στιγμή τους. Απ'τους τρεις μόνο ο πρώτος έπεισε ενάντια στη Μπάγερν. Ήταν θύματα ενός διακριτικού πρώτου ημιχρόνου, με μια Μαδρίτη μαζεμένη  κι έναν Casilla σωτήρα. Ο τερματοφύλακας έσωσε ένα τετ α τετ με τον Green και τεντώθηκε για να αποτρέψει μια γκολάρα του Thiago από μακριά. Ακόμα κι όταν το γάντι του δεν έφτασε έγκαιρα βρήκε τη βοήθεια του δοκαριού, που απέκρουσε ένα αριστοτεχνικό απευθείας φάουλ του Alaba.

Σε 45 λεπτά η Μαδρίτη μόλις που είχε πατήσει τη  γερμανική περιοχή. Ο Modric ήταν τελείως περικυκλωμένος κι αυτό η Μαδρίτη το ένιωσε πάρα πολύ. Εν τη απουσία μιας πυξίδας, επέλεξε τον Marcelo για να πάρει γαλόνια και ν'αναλάβει το κουμάντο. Ο Βραζιλιάνος είναι υπεραρκετός σε κάθε φάση που εμφανίζεται. Η ευκινησία του είναι μέχρι και προσβλητική.

Η πείνα του Mariano 

Ο Βραζιλιάνος παρέμεινε στο γήπεδο, ενώ τα παιδιά μπήκαν στη σκηνή. Οι Asensio, Kovacic, Odegaard, Marcos Llorente και σία πρόσφεραν και πάλι μια βελτιωμένη έκδοση της Μαδρίτης, όπως συνέβη ήδη εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Isco αποτέλεσε παράδειγμα αυτής της βελτίωσης, μ'ένα ιδιοφυές σουτ που πήγε στο δοκάρι. Η Μαδρίτη μεγάλωνε και η Μπάγερν έτρεμε, στην οποία ούτε καν ο Αντσελότι δεν πρόσφερε μια ανάσα. Οι αλλαγές του με το σταγονόμετρο δεν βοήθησαν ν'αλλάξει το σενάριο.

Και σε μία απ'αυτές τις πολυάριθμες προωθήσεις της Μαδρίτης ήρθε το γκολ. Από αδράνεια, απ'το ίδιο της το βάρος... απ'τον Danilo. Ο Βραζιλιάνος μπακ ήρθε απ'τα δεξιά και κινήθηκε προς το κέντρο για να πυροβολήσει με το αριστερό στο μέτωπο. Ο Mariano θα μπορούσε να βάλει το κερασάκι, αλλά η πείνα του συνάντησε τον Ulreich. Λίγοι προσφέρουν τόσα σε τόσο λίγο χρόνο.

Ο πρώτος τίτλος είναι στη γωνία και η Μαδρίτη φαίνεται πρόθυμη να ανταγωνιστεί γι'αυτόν. Ο ρυθμός θα'ναι διαφορετικός, ο αντίπαλος επίσης, αλλά η στιγμή δεν έρχεται πάρα πολύ νωρίς. Κι αυτό, δεδομένης της διάρκειας της προετοιμασίας, είναι ήδη η πρώτη νίκη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.