News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένας άλλος αντίπαλος για τον James και τον Isco

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Του Juan I. García-Ochoa

Η παραμονή του Asensio τους δυσκολεύει να'χουν τα λεπτά που αξιώνουν και οι δύο


Η παραμονή του Asensio μπορεί να επηρεάσει δύο απ'τους παίκτες που έχουν εγείρει τις περισσότερες αμφιβολίες τους τελευταίους μήνες: τους James και Isco. Τόσο ο Κολομβιανός όσο κι ο Ισπανός άρχισαν την προετοιμασία με την σκέψη, ξεκάθαρα, να συνεχίσουν στο λευκό σύνολο, αλλά η μεταγραφή του Asensio κατόπιν αιτήματος του Ζινεντίν Ζιντάν στριμώχνει τους δύο παίκτες οι οποίοι θέλουν να έχουν εξέχοντα ρόλο στην ομάδα.

Ο James προσχώρησε στην ομάδα στις ΗΠΑ, αφού διαβεβαίωσε η MARCA ότι θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα παλέψει για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, λόγια που έχουν ληφθεί καλά απ'τον Ζινεντίν Ζιντάν. "Ο James πρόκειται να μείνει", δήλωσε ο Γάλλος προπονητής. Στο ίδιο πνεύμα, αν κι όχι δημοσίως,  εκφράστηκε ο Isco όταν μίλησε με τον σύλλογο. Ο malagueño δεν θέλει επίσης να εγκαταλείψει τη Ρεάλ Μαδρίτης -αυτός, σε αντίθεση με τον Κολομβιανό, δεν το εξέταζε ούτε στο τέλος της τελευταίας σεζόν- κι ο Ζιντάν τον έχει, επίσης, υποστηρίξει δημοσίως. "Είναι ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που μου αρέσει πολύ και πρόκειται να μείνει", δήλωσε ο Zizou σε μια δημόσια εκδήλωση στο Τορίνο.

Ανταγωνισμός

Αλλά τότε, ούτε ο James ούτε ο Isco δεν σκέφτονταν ότι ο Asensio επρόκειτο να'ναι μέρος της Ρεάλ Μαδρίτης. Και με τον mallorquín στην ομάδα, οι πιθανότητες να παίξουν μειώνονται ακόμη περισσότερο. Τόσο ο Κολομβιανός όσο κι ο Ισπανός βγήκαν απ'την 11άδα την τελευταία σεζόν σε πολλά μεγάλα παιχνίδια και φέτος,  μακριά απ'την ελάττωση του ανταγωνισμού στο ρόστερ, που θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Τόσο ο Isco όσο κι ο James μπορούν να παίξουν στην γραμμή των τριών επιθετικών όπως και στη γραμμή των τριών μέσων, αλλά στην ιδανική εντεκάδα του Ζιντάν δεν εμφανίζεται ως πρώτη επιλογή, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Στην επίθεση, σήμερα, το BBC είναι αδιαπραγμάτευτο κι επιπλέον υπάρχει ο Morata, ο Lucas Vázquez, ο Jesé -που σύντομα θα φύγει- κι ο Asensio, ο οποίος μπορεί επίσης να παίξει στη μεσαία γραμμή, όπου οι Kroos, Modric και Casemiro ξεκινούν επίσης με πλεονέκτημα. Επιπλέον, στη μεσαία γραμμή, εμφανίζεται επίσης ένας παίκτης όπως ο Kovacic, στον οποίο ο Ζιντάν έχει μεγάλες ελπίδες γι'αυτήν τη σεζόν.

Έτσι είναι τα πράγματα, στη Μαδρίτη καταλαβαίνουν ότι το πιο βολικό για την ισορροπία  του ρόστερ είναι να φύγουν, τουλάχιστον, δύο παίκτες για να μειωθεί η υπεραριθμία που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στη μεσαία γραμμή και μπροστά. Ο ένας θα'ναι ο Jesé και το πιθανότερο είναι ο άλλος που θα φύγει να'ναι ο James ή ο Isco,  παίκτες που και οι δύο δεν αισθάνονται άνετα στο ρόλο του δευτερεύον.

Για τον James η Μαδρίτη έλαβε μια προσφορά 85 εκ. απ'την Premier κι ο Isco ήταν πάντα  αντικείμενο του πόθου της Γιουβέντους και της City, αν και η μεταγραφή του Sane θα μπορούσε να του κλείσει τις πόρτες του Μάντσεστερ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.