News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale επιμένει: θέλει να παίξει

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Του J. I. García-Ochoa

Φτάνει στη Μαδρίτη με την ιδέα να πείσει τον Ζιντάν να τον πάρει στην Νορβηγία

Έχει ακολουθήσει ένα αυστηρό προσωπικό πλάνο για να φτάσει σε φόρμα 


Ο Gareth Bale θα βρεθεί σήμερα στο Valdebebas μετά το μήνα των διακοπών του με την σταθερή ιδέα να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν, να τον πάρει στη Νορβηγία για να παίξει στο Supercopa. Ο Γάλλος προπονητής, διαβεβαίωσε μετά το ματς με τη Μπάγερν ότι η παρουσία του ήταν περισσότερο από αμφίβολη, για να μην πούμε ότι ουσιαστικά την απέκλεισε μαζί με του Kroos, αλλά ο Ουαλός θέλει να παίξει με κάθε κόστος κι έτσι σήμερα, κατ'αρχήν, θα παρουσιαστεί στο Valdebebas για να δουλέψει με μερικούς απ'τους προπονητές φυσικής κατάστασης του συλλόγου και ν'ανοίξει το δρόμο για να ζητήσει αύριο απ'τον προπονητή του να τον αφήσει να παίξει εναντίον της Σεβίλλης.

Χωρίς προπονήσεις με την ομάδα, τέσσερις ημέρες πριν απ'τον τελικό και μετά από 30 μέρες ξεκούρασης, το να παίξει ο Bale εναντίον της Σεβίλλης την ερχόμενη Τρίτη φαίνεται μια μικρή τρέλα, αλλά ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ακολουθήσει ένα σχέδιο εργασίας στις διακοπές του που θεωρεί επαρκές τουλάχιστον για να'ναι σε θέση να μπει στην λίστα του τελικού και να παίξει μερικά λεπτά.

Ο Bale ακολούθησε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων -τρέξιμο, ποδηλασία, γυμναστήριο, πλειομετρικές ασκήσεις- προκειμένου να'ναι παρόντας στον πρώτο τίτλος της σεζόν, αλλά ο Ζιντάν έχει πολλές αμφιβολίες για τη συμμετοχή του. Απ'τη μία πλευρά,  γνωρίζει ότι χωρίς τον Cristiano -τραυματίας- η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη για τη βελτίωση της πυγμής της ομάδας, αλλά φοβάται ότι η απραξία θα μπορούσε να'χει το τίμημά της. Τα προηγούμενα του Ουαλού με τους τραυματισμούς είναι αρκετά ευρεία ώστε να ληφθούν προφυλάξεις και να μην τεθεί σε κίνδυνο η φυσική του κατάσταση για το υπόλοιπο της σεζόν.

Επιπλέον, δεν θέλει επίσης να προκαλέσει μια σύγκρουση στ'αποδυτήρια με τους παίκτες που προπονούνται απ'την αρχή. Ο Zizou έχει ένα μεγάλο δίλημμα, και χθες πήγε στην Αλμερία για να αποσυνδεθεί και να διαλογιστεί για το θέμα αυτό.

Ο Μπενζεμά θέλει να προλάβει

Όπως με τον Gareth Bale, ο Karim Benzema σκέφτεται μόνο τον αγώνα εναντίον της Σεβίλλης. Ο Γάλλος είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει εγκαίρως για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα σε ό,τι θα μπορούσε να'ναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Κάνει ότι περνά απ'το χέρι του για να το καταφέρει, αλλά στο χρονόμετρο μέχρι τον αγώνα του Τρόντχαϊμ ο χρόνος τρέχει εναντίον του. Οι ενοχλήσεις στο ισχίο, πρόβλημα που υπέστη ήδη την περασμένη σεζόν, δεν υποχωρούν. Μένουν τρεις προπονήσεις για να το επιτύχει.

Ο Ουαλός ενθαρρύνει στα κοινωνικά δίκτυα

Ο Bale ανέβασε μια φωτογραφία όπου προπονούνταν την Τετάρτη λέγοντας: "Έτοιμος για τη σεζόν". Χθες δήλωσε: "Θυμάμαι το τελευταίο Σούπερ. Ελπίζω να κερδίσω άλλο ένα στη Νορβηγία".


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.