News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kroos: Γερμανική ακρίβεια

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Του Victor Mata

Μοίρασε σχεδόν τις μισές ασίστ για γκολ των λευκών στις στημένες φάσεις

Στο Trofeo Bernabeu έδωσε δύο γκολ από κόρνερ



Mr. Ασίστ Toni Kroos. Οι στημένες φάσεις στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν μια γερμανική γεύση. Ο Kroos είναι ειδικός σ’αυτή την πτυχή του παιχνιδιού, και το απέδειξε και πάλι στο Trofeo Santiago Bernabeu. Απ’τα πόδια του ήρθαν οι δύο ασίστ στο πρώτο και στο δεύτερο madridista γκολ, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν Nacho και Ramos για να σκοράρουν με το κεφάλι μετά από δύο κόρνερ με πρωταγωνιστή τον 26χρονο Βαυαρό.

Στις δύο τελευταίες σεζόν -τις οποίες βρίσκεται ο Kroos στο λευκό-club, 31 απ’τις 70 ασίστ των γκολ από στημένες φάσεις έχουν βγει απ’τα πόδια του Γερμανού, περίπου το 45%. Μια ανατριχιαστική πραγματικότητα της δύναμης του ποδοσφαιριστή σ’αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού, ο οποίος ηγείται ξεκάθαρα στις στατιστικές.

Μόνο τα φάουλ που εκτελούνται απ’τους Cristiano και Bale, αποτρέπουν να δούμε την υψηλή ακρίβεια του Γερμανού. Μάλιστα, έχει ξεπεράσει τον Luka Modric, ο οποίος σ’αυτές τις δύο σεζόν με τον Kroos, έχει ένα 8,5% των ασίστ, μειώνοντας τα προηγούμενα στατιστικά του πριν απ’την άφιξη του «8» της Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μοίρασε 125 ασίστ στη σεζόν 2014-15 και 108 στη 2015-16. Στην πρώτη, ο Kroos έδωσε το 10,18% των ασίστ, ενώ στην δεύτερη έδωσε το 10,4%. Απ’τις τελευταίες οκτώ σεζόν, οι δύο στις οποίες έπαιξε ο μέσος είναι μεταξύ των κορυφαίων τριών με τις περισσότερες ασίστ. Επιπλέον, έχει μοιράσει οκτώ γκολ στους συμπαίκτες του με την μπάλα σε παιχνίδι.

Έκανε πρεμιέρα στο Bernabeu

Έχοντας φτάσει στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Kroos εντάχθηκε στην ομάδα στις 6 Αυγούστου. Δούλεψε στη Μαδρίτη υπό τις εντολές του Antonio Pintus. Δεν έπαιξε στο Super Cup, ο Ζιντάν δεν ήθελε να τον ρισκάρει. Στο Trofeo Santiago Bernabeu απόλαυσε τα πρώτα λεπτά του (μέχρι το 63') κι έδωσε δύο ασίστ για να ξεπεραστεί το αρχικό γκολ της Stade de Reims.


Ο Kroos είναι της γλύκας. Αυτή είναι η τρίτη σεζόν του κι έχει κερδίσει ήδη ένα Τσάμπιονς Λινγκ-είχε κερδίσει ένα ακόμα με τη Bayern-, δύο Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο Γερμανός μέσος περιμένει πλέον την έναρξη του πρωταθλήματος στο Anoeta, όπου θα παίξει το 100ο του παιχνίδι με τη Μαδρίτη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.