News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κουβέντα για τη διαιτησία λόγω των αλλαγών στους κανονισμούς και προπόνηση χωρίς τον Benzema

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Κριστιάνο, Πέπε και Coentrao θα χάσουν επίσης τον αγώνα κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ



Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την προτελευταία της προπόνηση πριν απ’το ντεμπούτο της  στο πρωτάθλημα εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αναμέτρηση απ’την οποία θα απουσιάσει ο Γάλλος Karim Benzema ο οποίος ακόμα μία μέρα έχασε μια προπόνηση που ξεκίνησε μετά από μια κουβέντα για την διαιτησία έτσι ώστε να μάθει το ρόστερ τις αλλαγές στους κανονισμούς.

Ο σύμβουλος διαιτησίας της Ρεάλ Μαδρίτης, Carlos Megía Dávila, έδωσε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του λευκού club, μια ομιλία στους παίκτες στην οποία έκανε μια εξέταση των αλλαγών στους κανόνες της νέας σεζόν.

Στη συνέχεια, το madridista ρόστερ ολοκλήρωσε μια προπόνηση χωρίς τον Μπενζεμά, ο οποίος συνεχίζει να εργάζεται ατομικά λόγω του τραυματισμού του στο ισχίο, και επίσης χωρίς παίκτες που θα χάσουν την αναμέτρηση της Κυριακής στο Anoeta απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, τους Πορτογάλους Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε και Φάμπιο Κοεντράο .

Η υπόλοιπη ομάδα έκανε ασκήσεις κατοχής και πίεσης, διασκέδασε παίζοντας ποδοβόλεϊ, δοκίμασε σουτ στο τέρμα με σέντρες απ’τις πλευρές και τελειώματα, συν έναν αγώνα σε μειωμένες διαστάσεις.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε τους canteranos Mariano και Martin Odegaard, που τις επόμενες ώρες θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το μέλλον τους και να αποφασίσουν μεταξύ των προσφορών που έχουν πάνω στο τραπέζι για να φύγουν δανεικοί αυτή τη σεζόν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.