News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δύο θέσεις για τέσσερις παίκτες

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Της Laura Rubio

O Zizou θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ Isco ή Kovacic και Lucas ή Asensio



Η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει το πρωτάθλημα στο Anoeta την Κυριακή και το κάνει με δύο μεγάλα ερωτηματικά στην 11άδα εκκίνησης.

Κατ 'αρχάς, η απουσία του Modric λόγω τιμωρίας αναγκάζει τον Ζιντάν να ψάξει μια εναλλακτική λύση στην μεσαία γραμμή. Ο Λούκα είναι ένας παίκτης-κλειδί στη madridista ομάδα και οι Kovacic και Isco μπορούν να’ναι η λύση στην απουσία του μέσου. Αν κι όλα δείχνουν ότι ο εκλεκτός θα’ναι ο Malagueño.

Ο Isco είναι ένας απ’τους παίκτες τους οποίους εμπιστεύεται περισσότερο ο Zizou απ’την άφιξή του. Αυτή τη σεζόν ο Γάλλος προπονητής έχει δώσει μεγάλη έμφαση στον παίκτη απ’το Arroyo de la Miel, επιβάλλοντάς τον έτσι στον James και ξεκινώντας τον βασικό στην πρώτη αναμέτρηση της σεζόν, το Σούπερ Καπ.

Η επίθεση περιέχει την άλλη αμφιβολία του Ζιντάν. Φαίνεται βέβαιο ότι ο Bale θα φτάσει σε πλήρη ισχύ για να συνοδεύσει τον Morata στην επίθεση, αλλά χωρίς τους Μπενζεμά και Κριστιάνο μένει μια κενή θέση.

Η άλλη θέση στην επίθεση θα παιχτεί μεταξύ Asensio και Lucas Vázquez. Ο canterano ήταν η καλύτερη εναλλακτική λύση του BBC την τελευταία σεζόν, ξεχωρίζοντας για τη μεγάλη ικανότητά του να δουλεύει. Ο Asensio προσφέρει ένα άλλο προφίλ, σημειώνοντας επιθετικότητα.


Όσο για το υπόλοιπο της ενδεκάδας δεν αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις. Ο Kiko Casilla θα ξεκινήσει μπροστά στην απουσία του τραυματία Keylor Navas και η άμυνα θα αποτελείται απ’τους Carvajal, Ράμος, Varane και Μαρσέλο. Στο κέντρο του γηπέδου τη μπαγκέτα θα’χουν οι Casemiro και Toni Kroos.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.