News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά τη la Liga προσκολλημένη στον Bale

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Του José Luis Calderón

Ζιντάν και σύλλογος, πεπεισμένοι ότι θα’ναι η μεγάλη χρονιά του



Ο Bale θα τραβήξει το κάρο στο Anoeta. Η Μαδρίτη ξεκινά τη la Liga προσκολλημένη στον Ουαλό, το μόνο συστατικό της galáctico τρίαινας που μπορεί να παρατάξει ο Ζιντάν. Με την απουσία του Κριστιάνο και την σχεδόν σίγουρη του Μπενζεμά, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο ισχίο, ο ηγέτης της επίθεσης θα’ναι ο Gareth στην έναρξη της εξόδου για έναν τίτλο που αντιστέκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης τις τελευταίες σεζόν.

Υπάρχει ιδιαίτερη προσδοκία στο club για να δουν τι είναι ικανός να κάνει ο Bale αυτή τη σεζόν. Υπάρχει μια πεποίθηση ότι θα’ναι η χρονιά του κι ότι ο Ουαλός θα αναδείξει όλη την δυναμική που έχει. Στην τέταρτη σεζόν του, αδιαμφισβήτητος για τον Ζιντάν, με γαλόνια στ’αποδυτήρια και σεβαστός από ένα Μπερναμπέου που πλέον τον έχει είδωλο, στο κλαμπ πιστεύουν ακράδαντα ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις έτσι ώστε να μετατραπεί ο Bale στο αδιαφιλονίκητο αστέρι το οποίο ήταν πεπεισμένος ο Florentino Perez ότι θα’ταν όταν στοιχημάτισε τόσο δυνατά γι 'αυτόν το καλοκαίρι του 2013.

Ο Bale διανύει μια εντυπωσιακή στιγμή σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Τα πρώτα ταραγμένα χρόνια στη Μαδρίτη έχουν μείνει πίσω κι ο παίκτης αισθάνεται άνετα κι εκτιμώμενος. Οι φήμες για μια υποθετική έξοδο έμειναν πίσω πριν καιρό και η Μαδρίτη θα επιβεβαιώσει σύντομα -με τη μορφή ανανέωσης- τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή της γι’αυτόν που θέλει να’ναι ο παίκτης βιτρίνα της τα επόμενα χρόνια. Η μορφή του Ζιντάν δεν έχει κάνει τίποτα άλλο απ’το να επιβεβαιώσει την ηγετική θέση που διεκδικούσε ο Bale και η οποία του αντιστάθηκε στα πρώτα του στάδια ως madridista.

San Siro

Το Μιλάνο ήταν ένα σημείο καμπής. «Έχει παίξει για τη Μαδρίτη», θυμούνται στο κλαμπ. Στα γραφεία του Μπερναμπέου όχι μόνο δεν ξεχνούν, αλλά καυχιούνται για την ηρωική παράταση που έκανε ο Μπέιλ στο San Siro εναντίον της Ατλέτικο. Εντελώς εξαντλημένος και χωλαίνοντας από μυϊκά προβλήματα που έπληξαν την αριστερή γάμπα του στο τελικό κομμάτι της αναμέτρησης, δεν εξαφανίστηκε απ’τον αγώνα και τα έδωσε όλα. Θα’παιζε στο Euro και θα μπορούσε να έχει καταλήξει τραυματίας όπως ο Carvajal και να πει αντίο στο όνειρο του με την εθνική. Δεν τον ένοιαξε. Δεν έλειψε ούτε κι απ’την αποφασιστική διαδικασία των πέναλτι. Το Μιλάνο είναι η αφετηρία ενός νέου Bale. Ενός ηγέτη.

Το Euro ήταν η επιβεβαίωση της παγκόσμιας κλάσης του Bale. Μαζί με τον Cristiano και τον Griezmann, το 11 των λευκών ήταν ένα απ’τα αστέρια της διοργάνωσης, όπου έφτασε στους ημιτελικούς. Η Μαδρίτη έτριψε τα χέρια της με τη διάσταση στην οποία έφτασε ο Gareth στην ηπειρωτική διοργάνωση των εθνικών, η έκρηξη που του έλειπε. Ένα τελικό άλμα.

Μέγιστη προσοχή

Ο Ζιντάν δρέπει τους καρπούς μιας στρατηγικής δουλειάς με τον Μπέιλ. Του έχει δώσει το χώρο του, του έχει πάρει την πίεση με τους τραυματισμούς που τόσες φορές έχουν χτυπήσει τον Ουαλό κι έχει καταφέρει να πάρει το καλύτερο απ’τον Gareth. Είναι ιδιαίτερα προσεκτικός εδώ και καιρό με την σωματική κατάσταση του Μπέιλ, τον οποίο δεν έχει ρισκάρει ούτε στο ελάχιστο σε καμία στιγμή, όπως συνέβη πρόσφατα με την πιθανή συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.


Τον φροντίζει κι ο Bale ανταποκρίνεται, όπως συνέβη στον τελικό κομμάτι της περασμένης σεζόν. Με τους Μπενζεμά και CR7 πληγωμένους, ο Ουαλός πήρε την ομάδα στην πλάτη του. Τώρα πρέπει να το επαναλάβει στην αρχή της σεζόν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.