News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema παραμένει εκτός των ομαδικών προπονήσεων

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Η ομάδα του Zidane ξεκίνησε να προετοιμάζει τον αγώνα ενάντια στη Real Sociedad

Της Laura Rubio
       

Η Real Madrid επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στη δράση με το βλέμμα στο ντεμπούτο του πρωταθλήματος την Κυριακή ενάντια στη Real Sociedad.

Ο Μπενζεμά δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του κι ο Morata, αφότου έπεσε ένα βάρος στο πόδι του την Δευτέρα, δούλεψε κανονικά. Ο canterano έπαιξε ακόμη κι εναντίον της Stade de Reims την επόμενη μέρα μετά το ατύχημα.

Ο Γάλλος είναι εκτός για την Κυριακή στο Anoeta ενώ ο Morata, που προπονήθηκε φυσιολογικά, δεν θα πρέπει να'χει κανένα πρόβλημα να παίξει.

Tejero, Odegaard, Lienhart, Enzo και Mariano συμπλήρωσαν το γκρουπ στην προπόνηση. Σε μια προπόνηση που σημαδεύτηκε απ'το συνδυασμό δουλειάς στη φυσική κατάσταση κι ασκήσεις με τη μπάλα.

Όλα τα βλέμματα ήταν στον Benzema. Ο Γάλλος εξακολουθεί να'χει ενοχλήσεις στο ισχίο και προπονήθηκε ατομικά στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων.

Απ'τη μεριά τους, Cristiano, Pepe και Coentrao δούλεψαν μακριά απ'τους συμπαίκτες τους. Κι ο Keylor συνέχισε με την διαδικασία αποκατάστασής του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.