News Update :

powered by Agones.gr - livescore

CR7 για τις 27-A. Karim, χωρίς ημερομηνία

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Της Patricia Terroba

Πέρυσι ο Zizou δεν μπόρεσε να υπολογίσει σ’αυτούς σε 18 παιχνίδια



Κριστιάνο και Μπενζεμά δεν θα’ναι στο Anoeta την Κυριακή. Ο Πορτογάλος συνεχίζει να ανακάμπτει απ’το διάστρεμμα στο γόνατο κι ο Γάλλος συνεχίζει να’χει δυσφορία στο ισχίο. Απουσίες, απ’την άλλη πλευρά, τις οποίος ο Ζιντάν είχε ήδη ν’αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν. Κι αυτό γιατί την περασμένη σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε ν’αντιμετωπίσει 18 παιχνίδια χωρίς την πλήρη επίθεσή της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε μόνο 3 παιχνίδια λόγω μυϊκών ενοχλήσεων (Μάντσεστερ Σίτι, Ράγιο και Ρεάλ Σοσιεδάδ). Ωστόσο, η σεζόν 2015-16 ήταν η πιο δύσκολη για τον Γάλλο επιθετικό. Ο Karim δεν μπόρεσε να παίξει 15 αγώνες λόγω των τραυματισμών.

Ο Zizou αντιμετωπίζει εκ νέου ένα ακόμα αγώνα χωρίς τους CR7 και Μπενζεμά. Πέρυσι το έκανε την 36η αγωνιστική, περιέργως, ενάντια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όταν ο Bale μετατράπηκε στον ηγέτη και σκόραρε το γκολ που κράτησε τη Μαδρίτη ζωντανή στη Liga. Ο Cristiano είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του, και θα μπορούσε να παίξει εναντίον της Θέλτα στις 27 Αυγούστου. Αλλά για τον Karim είναι πιο περίπλοκο. Χθες συνέχισε το συγκεκριμένο πλάνο του στο Valdebebas και δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στο γκρουπ.

Ο Morata θα παίξει


Ο Morata θα παίξει κατά της Σοσιεδάδ, παρά το ατύχημα που υπέστη τη Δευτέρα στο γυμναστήριο, όπου έριξε ένα βάρος στο πόδι, γεγονός που, ωστόσο, δεν τον εμπόδισε απ’το να παίξει στο Trofeo Bernabéu.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.