News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη, εν αναμονή της απόφασης της FIFA

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Της Laura Rubio

Θα ξέρει μέσα στις επόμενες ώρες αν υπάρχει τιμωρία



Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μάθει τις προσεχείς ημέρες, -δεν αποκλείεται ακόμη κι ότι θα μπορούσε να’ναι και σήμερα-, την τελική απόφαση της FIFA σε σχέση με την υπόθεση ανηλίκων. Αυτή τη στιγμή, το λευκό club και η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι υπό προσωρινή αναστολή της ποινής μέχρι το κλείσιμο της αγοράς, έτσι ώστε αν υπάρξει ποινή, όλες οι κινήσεις που θέλουν να κάνουν πρέπει να γίνουν μέσα στις επόμενες 18 ημέρες, καθώς δεν θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές μέχρι το χειμώνα του 2018.

Στην ευγενή περιοχή του Bernabeu δεν επικρατεί αισιοδοξία για μια αλλαγή σε ό, τι έχει αποφασιστεί μήνες πριν. «Θα’ταν η πρώτη φορά που η ίδια η FIFA θα’λεγε το αντίθετο σε μια δική της προηγούμενη απόφαση», είπε πριν από ένα μήνα ένας εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, δεν αναμένουν ούτε κάποια μείωση της ποινής για απαγόρευση των μεταγραφών για δύο περιόδους. Ομοίως σκέφτονται στο Vicente Calderón, παραδομένοι σε μια απόφαση αντίθετη προς τα συμφέροντά τους.

Μόλις η Επιτροπή Εφέσεων δημοσιοποιήσει την απόφασή της, Ρεάλ Μαδρίτης κι Ατλέτικο θα ζητήσουν απ’το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) την προσωρινή αναστολή της ποινής, περίπτωση στην οποία το Ελβετικό δικαστήριο θα δώσει το ΟΚ σ’ένα μέγιστο 4 ή 5 ημερών απ’την κατάθεση της προσφυγής.


Το φυσιολογικό είναι το CAS ν’αποδεχθεί ν’αναβάλει την ποινή, το οποίο θ’ανοίξει μια προθεσμία για την υποβολή ισχυρισμών και την έκθεση της υπόθεσης, η οποία θα μπορούσε να παραταθεί έως έξι μήνες πριν απ’την έκδοση μιας τελικής απόφασης. Ενώ ισχύει αυτή η κατάσταση, Ρεάλ Μαδρίτης κι Ατλέτικο θα μπορούν να συνεχίσουν να αποκτούν παίκτες αυτό το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται και τον Ιανουάριο του 2017.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.