News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James Rodríguez μπαίνει σ’ένα δρομάκι μόνο με μία έξοδο

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Του Alonso Castilla

Ο παίκτης δεν βλέπει ξεκάθαρο το μέλλον του στη Μαδρίτη

Η κατάσταση του James Rodríguez περιπλέκεται απ’τις στιγμές. Κάθε μέρα βλέπει λιγότερο ξεκάθαρο το ρόλο του στην Ρεάλ Μαδρίτης και η πόρτα της εξόδους ανοίγει μπροστά στα μάτια του



Οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, μακριά απ’το να ξεκαθαρίσουν την κατάστασή του, την έχουν γεμίσει με περισσότερα σκοτεινά σύννεφα. Το σενάριο αρχίζει να’ναι το ίδιο με μήνες πριν, όταν ενεργοποιήθηκε η πώληση του με εντολή των ανώτερων στελεχών της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο James Rodríguez βρίσκεται σε αδιέξοδο, μ΄ένα πανόραμα πολύ ζοφερό. Ή μόνο μία έξοδο... Με πολλές μέρες να απομένουν πριν κλείσει η μεταγραφική αγορά, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί με τον Κολομβιανό μέσο, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη σεζόν γνωρίζοντας ότι το να φτάσει στο καθεστώς βασικού είναι αδύνατο. Δεν μπορεί ούτε καν να θεωρηθεί ο 12ος παίκτης...

Η πραγματικότητα είναι ότι ο James έχει πλέον πολύ σαφές ότι, σήμερα, ο ρόλος του στην Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να’ναι δευτερεύον, σχεδόν ούτε αυτό, όταν κατά το πρώτο έτος του, αξιοσημείωτο, ήταν σχεδόν αδιαφιλονίκητος με τον Carlo Ancelotti. Την περασμένη σεζόν, τόσο με τον Rafa Benitez, όσο και με τον Ζιντάν, η πτώση του στην κόλαση ήταν ασταμάτητη, με την επίπτωσή του στην ομάδα σχεδόν υπολειμματική. Έτσι έχουν τα πράγματα, ο Νοτιαμερικανός αρχίζει να’χει ξεκάθαρο ότι το να πακετάρει είναι μια επιλογή περισσότερο από σοβαρή και πραγματική, γνωρίζοντας τέλεια ότι η ζωή του στη Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται ν’αλλάξει πολύ λίγο.

Στις αρχές αυτού του έτους, ήδη με τον Ζιντάν στον πάγκο,απ’την ευγενή περιοχή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου ενεργοποιήθηκε η πώληση τουJames Rodríguez. Ο Jorge Mendes, μάνατζερ του παίκτη, χτύπησε πολλές πόρτες,αλλά χωρίς να καταφέρει να κάνει ένα σταθερό βήμα κάποιο club. Στην Premier League κάνεις δεν τόλμησε, όπως και η Παρί Σεν Ζερμέν που προτίμησε να στοχεύσει άλλους στόχους. Η τιμή του Κολομβιανού παραμένει αρκετά υψηλή, παρά το ότι ποδοσφαιρικά έχει ρίξει λίγες βαθμίδες την απόδοσή του. Ο Florentino Perez τίναξε την μπάνκα με περίπου 80 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον μέσο και σε περίπτωση που τώρα τον πουλήσει, κατ 'αρχήν, δεν θα’ναι για λιγότερα από 70. Έχει χαμηλώσει την τιμή του, αλλά όχι τόσο όσο για να δωριστεί.


Isco

Όταν τέλειωσε η περασμένη σεζόν, θεωρήθηκε δεδομένο ότι, με κάθε βεβαιότητα, ένας απ’τους δύο θα πωληθεί. James και Isco εμφανίστηκαν στη βιτρίνα. Ο malagueño ξέρει ποιο είναι το τωρινό του καθεστώς και το δέχεται. Η πρόθεσή του ήταν πάντα να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον βοηθά, επιπλέον, ότι ο Ζιντάν βασίζεται περισσότερο στο παιχνίδι του απ’ότι του Κολομβιανού, όπως αποδείχθηκε στον τελικό του Champions League. Όταν το παιχνίδι μπήκε στην τελική του φάση, ήταν ο Isco που επιλέχτηκε για να παίξει τα τελευταία λεπτά, ενώ ο James παρέμεινε αχρησιμοποίητος.

Με τον BBC άθικτο, η θεαματική έκρηξη του Marco Asensio δεν βοηθά επίσης καθόλου τον James Rodríguez, ο οποίος απ’τη μια μέρα στην άλλη συνάντησε ένα ακόμα μεγάλο σκόπελο για να ξεπεραστεί. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε άψογος στο επίσημο ντεμπούτο του με τη λευκή ομάδα. Άνοιξε το δρόμο για τη νίκη εναντίον της Σεβίλλης στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup μ’ένα γκολ πρώτης κλάσης, διαλύοντας οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά μ’έναν υποθετικό δανεισμό. Ο Ζιντάν τον θέλει στο ρόστερ του και οι διοικούντες επιβεβαιώνουν την εν λόγω απόφαση. Ο madridismo έχει βρει έναν νέο παίκτη για να ελπίζει. Ο Asensio είναι επίσης μπροστά απτον James.


Ενώ η εξεύρεση στέγης σ’έναν αγγλικό σύλλογο, με την Premier League να ξεκινά ήδη σήμερα, δεν είναι εύκολη, απ’την Ιταλία διάφορα μέσα ενημέρωσης δείχνουν την Juventus ως πιθανό τελικό προορισμό του James. Είναι η μόνη ομάδα στη Serie A πρώτης τάξης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και γι’αυτή τη νέα σεζόν έχει επισημανθεί ως ξεκάθαρος στόχος να παλέψει για να κερδίσει το Champions League. Με τον Higuaín, αλλά χωρίς τον Pogba, διαλογίζεται εδώ και καιρό την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού. Αν υπάρξουν χρήματα, και πολλά, η Ρεάλ Μαδρίτης θα εξετάσει χωρίς προβλήματα την πώληση του James Rodríguez. Οι αγορές, σήμερα, εξακολουθούν να’ναι 'stand by' στο λευκό κλαμπ. Δεν εμφανίζεται ένα «αυτοκόλλητο» αρκετά φωτεινό για να σπάσει τον κουμπαρά.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.