News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα ραντεβού κρίνει τα πάντα για «Σίφο»

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ένα ραντεβού κρίνει τα πάντα για «Σίφο» Ο Σίλντενφελντ και ο Παναθηναϊκός θέλουν να κλείσει το deal, ο Μάμιτς έχει πει προφορικά το «οκ», αλλά μένει ένα καθοριστικό ραντεβού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του «Σίφο» στον Παναθηναϊκό.


Μπορεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ να αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι απέναντι στη Χάιντουκ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα για την επιστροφή του Κροάτη στο «τριφύλλι».

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θέλει διακαώς να φορέσει και πάλι τα πράσινα, κάτι που τόνισε στο ραντεβού του με τον ισχυρό άνδρα της Ντιναμό, Ζντράβκο Μάμιτς. Μάλιστα, ο Μάμιτς είπε έστω και προφορικά το «οκ» στον «Σίφο» ανοίγοντας το δρόμο για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μένει ένα ραντεβού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ντιναμό, το οποίο θα είναι καθοριστικό για τις εξελίξεις της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Επί της ουσίας, στο ραντεβού που θα γίνει μεταξύ των δύο ευρωπαϊκών παιχνιδιών, θα επιχειρηθεί να βρεθεί η «χρυσή» τομή στο οικονομικό για να αφήσει τον παίκτη η Ντιναμό.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να γίνει ακόμα μία υπέρβαση από τον Γιάννη Αλαφούζο, κάτι που θέλει ο Αντρέα Στραματσόνι που επιθυμεί την επιστροφή του παίκτη στο «τριφύλλι».

Όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις, φαίνεται πως τελειώνει και η υπόθεση του Αμπέντ. Ο παίκτης είναι εκτός πλάνων, κάτι που αποδείχθηκε και από τη μη παρουσία του στη λίστα για τα δύο ματς με την Μπρόντμπι, αλλά και από το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής και για το φιλικό με την Ομόνοια.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ωστόσο δεν είναι υπόθεση που μπορεί να τελειώσει άμεσα και δεν αποκλείεται να τραβήξει ως το τέλος Αυγούστου.

Στις ανανεώσεις, σειρά παίρνει ο Κουτρουμπής που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέσα στις επόμενες μέρες. Αντίθετα, ο Κλωναρίδης για την ώρα δεν δέχεται να ανανεώσει.
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.