News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Καθησυχαστικοί στον Παναθηναϊκό

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Καθησυχαστικοί στον Παναθηναϊκό Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την παραγγελία δέσμευσης της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου και διαβεβαιώνουν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την ομάδα.


Καμία άμεση επίδραση στα του Παναθηναϊκού δεν θα έχει η παραγγελία δέσμευσης της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου, όπως διαβεβαιώνουν κύκλοι της ΠΑΕ.

Στο άκουσμα της χθεσινής είδησης αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» ήταν λογικό να εκφράσουν ανησυχία, ωστόσο συνεργάτες του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ ανέφεραν πως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν οδηγεί σε εμπόδια, όπως το «πάγωμα» των τραπεζικών λογαριασμών του Γιάννη Αλαφούζου και θα συνεχίσει να έχει τη δυνατότητα διακίνησης κεφαλαίων εφόσον δικαιολογεί την κατεύθυνσή τους.

Ακόμη κι αν η συγκεκριμένη υπόθεση πάρει χρόνο για να διευθετηθεί, υπάρχουν νομικές δυνατότητες μερικής ή ολικής απεγκλώβισης από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Κι ασφαλώς, σε ό,τι αφορά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, που συνεπάγεται έσοδα μίνιμουμ 4,5 εκατ. ευρώ, είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.
 
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.