News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ντεμπούτο Ρινάλντι με Παναθηναϊκό

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ντεμπούτο Ρινάλντι με Παναθηναϊκό Η ώρα του Λαουτάρο Ρινάλντι έφτασε στον Παναθηναϊκό, με τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό να κάνει το ντεμπούτο του στο αποψινό φιλικό απέναντι στην Ομόνοια στην Κύπρο.


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 8.00μ.μ. (Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 www.sport-fm.gr) την Ομόνοια, με τον Αντρέα Στραματσόνι να είναι έτοιμος να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο 23χρονος Αργεντινός, μπορεί να μην έχει κλείσει ούτε καν βδομάδα στο «τριφύλλι», αλλά ο Ιταλός τεχνικός θέλει να το δει, έχοντας πάρει φυσικά και το «οκ» από τον γυμναστή της ομάδας, Φεντερίκο Πανοντσίνι.

Λογικά, ο Ρινάλντι θα παίξει για ένα ημίχρονο, αφού ως εκεί φτάνει με βάση την φυσική του κατάσταση, αλλά θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα σημαντικό δείγμα ενόψει και των παιχνιδιών με την Μπρόντμπι, από τη στιγμή που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Εκτός αποστολής έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Μολέδο που αποχώρησε από την προχθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις και προπονείται ατομικά, αλλά και ο Κάρλος Ζέκα, Μάρκους Μπεργκ και Λουκ Στιλ για να ξεκουραστούν ενόψει της «σειράς» με τους Δανούς.

Εκτός, έμειναν επίσης οι Χουλτ και Τελάντερ που είναι τραυματίες, όπως επίσης και ο Χουχούμης με τον Αμπέντ που δεν είναι στις επιλογές του Στραματσόνι.

Πάντως, ο Ιταλός τεχνικός θέλει να δοκιμάσει παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως οι Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Ρέις, Στάικος και Κλωναρίδης για να δει πόσο μπορεί να τους υπολογίζει.

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν για φιλικό στην Κύπρο μετά από τρία χρόνια και για αυτό το λόγο υπάρχει αναβρασμός στους φίλους της ομάδας στο νησί. Μάλιστα, στο παιχνίδι στη Λευκωσία, αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο από διάφορες πόλεις της Μεγαλονήσου.
 
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.