News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ψάχνει κάτι δυνατό

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

http://www.allaboutaris.com/dbimg/75000/75982/1000x600/psaxnei_kati_dynato_1.jpgΗ θέση του σέντερ φορ είναι πάντα η πιο δύσκολη για μια διοίκηση και τον προπονητή. Και αυτή που απαιτεί και μια οικονομική θυσία. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι οι κίτρινοι έχουν αφήσει για το τέλος το «9» που θέλουν να αποκτήσουν. Τον παίκτη που θα έχει το εύκολο γκολ από το… κουτί. Αφενός γιατί θέλουν να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο στην επιλογή και αφετέρου γιατί θα απαιτηθεί και μια οικονομική υπέρβαση. Υπάρει και κάτι ακόμη. Ο Θόδωρος Καρυπίδης επιδιώκει να βρει και ένα παίκτη που εκτός των αγωνιστικών στάνταρ που θα πληροί, να είναι και ένα όνομα κράχτης. Ένας παίκτης που θα ζεστάνει ακόμη περισσότερο τον κόσμο, τα εισιτήρια διαρκείας, θα εκτοξεύσει το ενδιαφέρον για τον ΑΡΗ γενικά.

Επιλογές υπάρχουν και έχουν προταθεί αρκετοί. Άλλοι πανάκριβοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι με κασέ που υποστηρίζεται. Κάποιοι δεν θέλουν να αγωνιστούν στη Football League. Κάποιοι άλλοι το σκέφτονται αλλά περιμένουν και κάτι άλλο παράλληλα. Πως μπορεί να αντιπαρέρθει τέτοιους ενδοιασμούς ο ΑΡΗΣ. Με ένα καλό συμβόλαιο και την προοπτική που θα παρέχει στον παίκτη. Ότι έρχεται σε μια ομάδα με τεράστιο λαό, ιστορία, που ξαναχτίζεται από την αρχή και έχει τη δυναμική που ψάχνει κάθε καλός επιθετικός με ικανότητες και φιλοδοξία. Αυτό παλεύει η διοίκηση, έχοντας εισπράξει αρνήσεις αλλά έχοντας και περιπτώσεις που το συζητούν…


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.