News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ναι» και σε δανεισμό του Κάτσε

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

«Ναι» και σε δανεισμό του Κάτσε Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που ο Βλάνταν Ίβιτς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν υπολογίζει τον Αλβανό αμυντικό χαφ.


«Είναι ένας παίκτης που από τη στιγμή που τελείωσε η περσινή σεζόν ήταν σχεδιασμένο να πάει στο Euro και στη συνέχεια να βρει ομάδα. Αυτή την ενημέρωση είχα. Μετά το Euro είχε περισσότερες μέρες άδειας και αυτό είναι φυσιολογικό. Περιμένει και εκείνος τώρα…».

Αυτή ήταν η απάντηση του Βλάνταν Ίβιτς για τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Σέρβο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει η Live Sport, το προφίλ του Αλβανού χαφ δεν είναι εκείνο που θέλει ο προπονητής του κι όπως συμβαίνει με τον Αλέξη Τζιόλη, θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Θεσσαλονικείς δείχνουν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον διεθνή άσο ακόμα και ως δανεικό, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στην ομάδα που θα πάει φέτος.
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.