News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θυμήθηκε τον Κούπερ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

http://www.allaboutaris.com/dbimg/75000/75985/1000x600/thymithike_ton_kouper_1.jpgΕχοντας φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, ο Ντάρσι Νέτο είναι απο τους πλέον κατάλληλους να μιλήσει για την προετοιμασία και πως αυτή κυλάει έπειτα από δέκα μέρες παραμονής στο Καρπενήσι. Ο βραζιλιάνος, αποκαμωμένος από το καθημερινό εξαντλητικό τρέξιμο, δίχως καθόλου μπάλα στις πρωινές προπονήσεις, παραλλήλισε τη φετινή προετοιμασία με αυτή του καλοκαιριού του 2009 στο Κίτζμπουελ με προπονητή τον Έκτορ Κούπερ.

Και τότε όπως έλεγε χθες στο ξενοδοχείο: "τρέχαμε πολύ δίχως μπαλα με τη διαφορά ότι κάποιες φορές πηγαίναμε στο δάσος που ήταν δίπλα στο γήπεδο". Ειδικά την πρώτη εβδομάδα το πρόγραμμα θυμίζει σε πολλά αυτό που ακολουθούμε στο Καρπενήσι, με κάποιες βέβαια διαφορές, αφού κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία" τόνισε.

Κουραστικό ή όχι το πρόγραμμα αυτό που ξέρουμε είναι ότι τη χρονιά του Κούπερ η ομάδα έκανε εκπληκτική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, φθάνοντας και στον τελικό του Κυπέλλου και το ίδιο ευχόμαστε να συμβεί και φέτος...


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.