News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: “Απ'το πρώτο λεπτό πρέπει να'μαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πολύ”

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω"

“Είναι ένα παιχνίδι το οποίο οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν και είμαστε προετοιμασμένοι γι'αυτό”, πρόσθεσε ο madridista τεχνικός.


Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε μαζί με τον Sergio Ramos στην αίθουσα Τύπου του Lerkendal Stadion την παραμονή του Supercopa Ευρώπης (Τρίτη, 21:45). Ο λευκός προπονητής ανέλυσε τον αγώνα ενάντια στη Sevilla: “Πρέπει να παίξουμε καλά, να'μαστε συγκεντρωμένοι απ'το πρώτο λεπτό και να δουλέψουμε πολύ. Πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν και, μετά, στο ποδόσφαιρο όλα είναι 50-50, όταν δίνεις το 100%”.

“Δεν με ανησυχούν οι απουσίες. Υπήρξε το Euro και μετά οι διακοπές τους. Είναι φυσιολογικό. Είναι αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες μετά το Eurο και μια πολύ σκληρή σεζόν. Θα μου άρεσε να τους είχα όλους, αλλά οι Kroos και Bale είναι καλύτερα να δουλέψουν στη Madrid γιατί μόλις ήρθαν. Οι Cristiano και Pepe είναι καλύτερα και θα'ρθουν στις 10. Είμαι ικανοποιημένος που αρχίζει αυτό, δεν ανησυχώ”.

Benzema

“Είναι καλύτερα, δεν έπαιξε τα παιχνίδια και δεν πρόκειται να ρισκάρουμε τίποτα με τον Karim. Είμαι ικανοποιημένος που είναι μαζί μας. Έκανε την προετοιμασία μαζί μας και θα δούμε τι θα συμβεί αύριο. Ελπίζουμε να μην έχει άλλα προβλήματα”.

Φαβορί

“Δεν είμαστε φαβορί. Είναι ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Αυτό που θέλω είναι να'μαστε προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι είμαστε. Υπάρχουν τέσσερις ή πέντε παίκτες που δεν πρόκειται να παίξουν και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Είμαστε εδώ μ'αυτούς που προετοιμάστηκαν για να παίξουν αυτό το κύπελλο και τέλος”.

“Η προετοιμασία ήταν πολύ καλή, είχαμε χρόνο για να προετοιμαστούμε. Πρώτα στον Καναδά υπήρχε χρόνος για να προπονηθούμε. Και μετά στις ΗΠΑ παίξαμε τρία παιχνίδια. Ήταν λίγα ταξίδια, όλα τέλεια και πολύ άνετα”.

Odegaard

“Είναι μαζί μας. Έχει κάνει την προετοιμασία καθ είμαι ικανοποιημένος μαζί του. Θ'αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνει και μέχρι τις 31 μπορούν να συμβούν τα πάντα. Η ιδέα που έχω είναι ότι πρέπει να παίζει. Ξέρουμε ότι στη Real Madrid είναι περίπλοκο επειδή έχουμε πολλούς παίκτες. Αυτή είναι η συμβουλή, να'χει λεπτά”.

Morata

“Η Juventus υπήρξε ένα σημαντικό club γι'αυτόν, όπως και για μένα. Είναι ένα μέρος για εξέλιξη και πιστεύω ότι ο Morata έχει εξελιχθεί πολύ. Έχει επιστρέψει στο σπίτι του, είναι καλά και δουλεύει πολύ. Ακούει και είναι έτοιμος για την πρόκληση που έχουμε και τη σεζόν, που θα'ναι πολύ σκληρή”.

Ρόστερ

“Eίμαι πολύ ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω. Μ'αυτό το ρόστερ πετύχαμε την περασμένη σεζόν. Πρέπει να δείξουμε και πάλι ότι είμαστε προετοιμασμένοι γι'αυτό που θα συναντήσουμε. Το πρώτο παιχνίδι είναι αύριο με το ρόστερ που έχουμε και τους παίκτες που έχουμε. Ο στόχος είναι να κάνουμε ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να μην μπορούμε να παραπονεθούμε μετά”.

Pogba

“Δεν σκέφτομαι τίποτα, είναι ένας παίκτης της Manchester United και τέλος. Του εύχομαι το καλύτερο. Είναι η τιμή που πλήρωσαν και τέλος. Στη μεσαία γραμμή έχουμε πολλούς παίκτες και δεν πρόκειται να ζητήσω άλλον. Δεν ξέρω πως θα τους κάνουμε να παίξουν όλοι. Όλοι όσοι μένουν θα'ναι σημαντικοί γιατί το σημαντικό είναι το γκρουπ”.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.