News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Isco, το άλλο ερωτηματικό

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Του Jose Felix Diaz

Ο malagueño δεν έχει εξασφαλισμένο μέλλον αλλά η ιδέα του είναι να συνεχίσει και να  παλέψει 


Με πολύ λιγότερο θόρυβο γύρω του, απ'του Κολομβιανού, ο Isco Alarcon είναι ένας άλλος παίκτης στην τρέχουσα ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν έχει εξασφαλισμένο το μέλλον. Η ιδέα του Isco είναι να συνεχίσει και να παλέψει για να'χει έναν ρόλο βασικού στην ομάδα του Ζιντάν αλλά, όπως συμβαίνει και με τον James, θα πρέπει να το αποδείξει. Πριν απ'αυτό, ο malagueño θα'χει μια συζήτηση με τον τεχνικό που θα χρησιμεύσει για να καθαρίσει τις αμφιβολίες και να μάθει τι ρόλο θα παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης της σεζόν 2016-2017. Από εκείνη τη στιγμή και μετά θα ληφθεί μια τελική απόφαση, αλλά στο μεταξύ υπάρχουν ομάδες εν αναμονή της τελικής απόφασης του επιτελικού μέσου.

Ο Isco έχει πολλή απήχηση μεταξύ των οπαδών κι αυτός είναι ένας παράγοντας που εκτιμά ο σύλλογος κατά την ανάλυση της κατάστασης του πρώην της Μάλαγα. Με τον Ζιντάν δεν ήταν αδιαμφισβήτητος βασικός. Ο Γάλλος δεν εγγυάται την θέση  σε κανέναν, πέρα απ'την τριάδα της επίθεσης , όπως είπε και στην συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του. Ο Isco θα πρέπει να κερδίσει τη θέση στην καθημερινή δουλειά, όπως κι ο James. Υπάρχουν ομάδες που περιμένουν την επίλυση της υπόθεσής του για να υποβάλουν προσφορές.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.