News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Premier δελεάζει τον James

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Του Jose Felix Diaz

Έχει προσφορές απ'την Αγγλία που τον κάνουν να αμφιβάλλει κι αναμένει μια συνάντηση με τον Florentino και τον Ζιντάν

80 εκατομμύρια ευρώ: Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ακούσει προσφορές ξεκινώντας απ'αυτό το ποσό


Η Premier δελεάζει τον James Rodriguez. Οι κύριες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου γνωρίζουν την ιδιαίτερη κατάσταση του Κολομβιανού και χτυπούν την πόρτα του μέσου ψάχνοντας μια υπογραφή που πριν μερικές εβδομάδες φαινόταν αδύνατη και που όπως περνούν οι μέρες, φαίνεται περισσότερο από πιθανή. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κοστολογήσει τον πρώην της Μονακό στα 80.000.000 € και φαίνεται να υπάρχουν ομάδες που θα μπορούσαν να φτάσουν σ'αυτό το ποσό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αποκτήσει τον Κολομβιανό.

Ο James δεν έχει ξεκάθαρο ποιο είναι το μέλλον του στην ομάδα της Μαδρίτης. Η περασμένη σεζόν δεν ήταν η καλύτερη για τον μέσο και παρά το ότι αναγνωρίζει ότι είχε κι ο ίδιος μερίδιο έτσι ώστε να μην πάνε καλά τα πράγματα, ξέρει ότι με τον Ζιντάν στον πάγκο είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει μια κατάσταση που κατέληξε  χωρίς να παίξει ούτε ένα λεπτό στον τελικό του Champions League, κάτι που πόνεσε ιδιαίτερα τον παίκτη.

Να αισθάνεται σημαντικός

Ο Κολομβιανός έχει σκεφτεί πολύ για την κατάστασή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ταυτίζεται με τον σύλλογο, με τη ζωή στη Μαδρίτη, αλλά θέλει να αισθάνεται σημαντικός και ξέρει ότι σήμερα ο ρόλος του στην ομάδα δεν είναι του αδιαμφισβήτητου βασικού. Αναμένει μια συζήτηση τόσο με τον τεχνικό όσο και με τον πρόεδρο για να μάθει ακριβώς τη θέση του προπονητή και του συλλόγου.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σταμάτησε να υπολογίζει τον James λόγω της απόδοσής του. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε για μια άλλη εξήγηση. Από τότε που ανέλαβε την πρώτη ομάδα, ο Γάλλος έχει δείξει ότι η βασική του ομάδα καθορίζεται μόνο απ'την εβδομαδιαία δουλειά, κάτι που δεν έχει κατανοήσει πλήρως ο μέσος, τουλάχιστον στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Αν ο James επιστρέψει δείχνοντας μια αλλαγή στάσης στην καθημερινή ζωή, θα επιστρέψει πλήρως στα σχέδια του Γάλλου, αλλά το γεγονός αυτό θα πρέπει να'ναι εμφανές απ'τον Κολομβιανό. Στο κλαμπ  αναμένουν με κάποιο σκεπτικισμό την επιστροφή του James. Στη διοικητική περιοχή του Bernabeu αναμένουν τα πάντα απ'τον James κι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα'ταν δυνατό να ανακτηθεί η καλύτερη εκδοχή του, αλλά στην πρώτη αμφιβολία που θα παρατηρήσουν η πόρτα της εξόδου θ'ανοίξει διάπλατα.

Τόσο ο Ζιντάν όσο κι ο Florentino Perez επιδιώκουν και θέλουν την πλήρη δέσμευσή των παικτών τους. Δίνουν προτεραιότητα στη σταθερότητα της ομάδας έναντι σε συμπεριφορές που μπορούν να βλάψουν την τάξη και την αρμονία του ρόστερ, ως εκ τούτου θέλουν παίκτες που ταυτίζονται με τον τρόπο που ενεργεί και τις αποφάσεις του Γάλλου.

Μπροστά σ'αυτό το σενάριο, είναι αρκετές οι ομάδες που έχουν ρωτήσει τόσο τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και τον πράκτορά του, τον Jorge Mendes, για την κατάσταση του James Rodriguez και την πιθανή τιμή εξόδου του. Στη madridista οντότητα πιστεύουν ότι ο James έχει αγορά κι ότι οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι θα φθάσουν στα 80 εκατομμύρια €.

Υπάρχει συζήτηση για προτάσεις που έχουν φτάσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, αλλά σ'αυτή την τιμή δεν εξετάζεται η αναχώρησή του. Τα πάντα είναι σε εκκρεμότητα αυτής της συνάντησης στο Μόντρεαλ και μετά την οποία, θα αποφασιστεί αν ο James Rodriguez συνεχίσει ή αν αντιθέτως θα πρέπει ο Mendes να ψάξει προορισμό.

Η United του Μουρίνιο, η Τσέλσι του Conte κι ακόμη και η PSG  του Emery δεν χάνουν λεπτομέρεια. Άλλοι νεόπλουτοι του  αγγλικού ποδοσφαίρου όπως η West Ham είναι επίσης πρόθυμοι να παζαρέψουν δυνατά.

Ο James, όπως δείχνει στα κοινωνικά του δίκτυα, εκτός απ'το να βάψει τα μαλλιά ξανθά, έχει δουλέψει στο γυμναστήριο για να επιστρέψει σ'ένα σημείο φόρμας, έτσι ώστε να'χει τη δυνατότητα να ξεκινήσει τις προπονήσεις στον ίδιο ρυθμό με τους συμπαίκτες του που βρίσκονται ήδη για μια εβδομάδα στον Καναδά.

Ο Κολομβιανός θα ταξιδέψει στο Μόντρεαλ στις 26 Ιουλίου, μαζί με τον Sergio Ramos.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.