News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το μέλλον των Jesé και Nacho στα χέρια του Zidane

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Του Hugo Cerezo

Ο σύλλογος θέλει να συνεχίσει ο στόπερ και να φύγει ο canario, αλλά θα φύγει μόνο εάν του το ζητήσει ο Zizou

Αναμένουν μια συνομιλία με τον προπονητή


Δύο απ'τους παίκτες που ξεκινούν την προετοιμασία με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένουν μια συζήτηση με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Και οι δύο είναι canteranos παίκτες χωρίς πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Είναι οι Nacho και Jesé, οι οποίοι θέλουν να γνωρίζουν τι θέλει ο προπονητής απ'αυτούς πριν απ'τη λήψη μιας ηχηρής απόφασης σχετικά με το μέλλον τους.

Ξεκινώντας με τον Nacho, ο στόπερ πέρασε ήδη απ'το Bernabeu πριν βδομάδες για να συναντηθεί με τον σύλλογο και να μάθει από πρώτο χέρι τις προθέσεις της οντότητας γι'αυτόν. Από εκείνη τη συνάντηση, ο διεθνής έφυγε με τη βεβαιότητα ότι τον υπολογίζουν πλήρως, τόσο απ'τα γραφεία όσο κι απ'το τεχνικό τιμ. Ωστόσο, υπό την πίεση που ασκεί η Roma  για να τον πάρει -συμπεριλαμβανομένης διαπραγμάτευσης-, ο Nacho θέλει να ξέρει τι σχέδια έχει ο Zidaneγι 'αυτόν.

Η θέση του συλλόγου και του προπονητή δεν έχει αλλάξει. Θέλουν να μείνει. Και δεν εξετάζουν, εκ τούτου, μια έξοδο. Η ευελιξία του, η ανταγωνιστικότητα κι ο επαγγελματισμός του είναι μια λύση για κάθε προπονητή κι ο Ζιντάν δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, μένει να δούμε αν αυτή η ικανοποίηση με τις υπηρεσίες του, συνοδεύεται από μια πιο σταθερή δέσμευση στον αμυντικό, η οποία μεταφράζεται σε περισσότερα λεπτά. Αυτό μπορεί να'ναι το κλειδί για έναν Nacho ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μαδρίτη πέρυσι, μέχρι το 2021. Αυτή η συζήτηση θα σηματοδοτήσει το μέλλον του madridista canterano .

Η περίπτωση Jesé

Η κατάσταση του Jesé  είναι αρκετά διαφορετική. Στο κλαμπ δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του και θέλουν να πάει σε μια άλλη ομάδα, η οποία θα του δώσει και πάλι αυτοπεποίθηση για ν'ανακτήσει τη φόρμα και το ποδόσφαιρο που έχασε το Μάρτιο του 2014 μετά τον τραυματισμό και δεν έχει ανακτήσει πλήρως.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2017 κι επιβάλλεται είτε η ανανέωση με άμεσο δανεισμό είτε ή πώληση (ουτσάιντερ) με δυνατότητα επαναγοράς. Ότι κι αν συμβεί, η Μαδρίτη θα συνεχίσει να κατέχει το μέλλον του. Δεν θέλει να τον χάσει.

Ωστόσο, ο παίκτης δεν εξετάζει μια έξοδο ... εκτός κι αν είναι ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν, αυτός που θα του το ζητήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Μόνο στην περίπτωση αυτή θα εξετάσει μια αλλαγή σκηνικού. Ο Zizou πόνταρε πάντα πάνω του από τότε που ήταν βοηθός του Carlo, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων προπονήσεων. Μετά την άφιξή του στον πάγκο,  ο ZZ τον έβγαλε απ'τον εξοστρακισμό του Μπενίτεθ και πόνταρε στον ίδιο, αλλά ο παίκτης δεν απέδωσε όπως αναμένονταν κι ο Lucas τον προσπέρασε σαν ένα αεροπλάνο, μετατρεπόμενος στο τέταρτο μέλος του BBC.

Η Espanyol  είναι ένα απ'τα σωματεία που θέλουν τον Jese, αν και το γεγονός ότι δεν παίζει στην Ευρώπη μπορεί να την κάνει να χάσει την προτίμηση του canario. Απ'τη Γερμανία, μια χώρα στην οποία έχει ήδη εξελιχθεί ο Carvajal, υπάρχουν επίσης ομάδες που ενδιαφέρονται.

Έτσι, το μέλλον των Jesé και Nacho είναι στα χέρια του Ζιντάν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.