News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένας Cristiano σε ευφορία φαίνεται ότι θα παίξει εναντίον της City

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ο Πορτογάλος δεν αισθάνεται πλέον πόνο στον πληγωμένο μυ

«Θα ήθελα να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν, αισθανόμαστε πιο εκτιμώμενοι μαζί του»

«Η City είναι μια ομάδα που έχει πολύ λίγες αδυναμίες, έχουμε μια σκληρή πρόκληση»

«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι διαφορετικό, μια μοναδική διοργάνωση, η κατάκτηση στη Λισαβόνα ήταν κάτι θεαματικό»



Γιγάντιο βήμα του Κριστιάνο για να παίξει την Τετάρτη εναντίον της City. Ο Πορτογάλος επίσπευσε κατά μία μέρα την ένταξη του στην ομάδα και χθες προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην πρώτη προπόνηση μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Anoeta.

Η δοκιμή ήταν μια πλήρης επιτυχία. Το πρόσωπο του Cristiano τα έλεγε όλα. Ήταν συνεπαρμένος στο τέλος της προπόνησης. Το χαμόγελό του ήταν αποτέλεσμα του ότι δεν είχε αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση. Καμία ένδειξη του πόνου στην πληγωμένη περιοχή. Οι αισθήσεις ήταν πολύ καλές κι ο παίκτης είναι πιο κοντά στο στόχο του να παίξει βασικός στον τελικό εναντίον της City.

Ο Cristiano έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης υπό τις οδηγίες του Ζιντάν-ένα ήπιο συνεχόμενο τρέξιμο κι ένα τεχνικό κομμάτι με τη μπάλα- πριν αποχωρήσει και συνεχίσει με το ειδικό πρόγραμμα δουλειάς με τον Bernardo Requena. Αποφασίστηκε να επισπεύσει την επιστροφή του στην ομάδα για να ξεπεράσει το φόβο που δημιουργεί πάντα μια ανάκαμψη αυτού του είδους τραυματισμών σε μια οριακή κατάσταση, όπως είναι η περίπτωση του επαναληπτικού που έρχεται πολύ σύντομα και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθος.

Ακόμα ένα βήμα

Έχοντας ξεπεράσει αυτή την πρώτη δοκιμή, η ιδέα είναι σήμερα ο Cristiano να βρεθεί και πάλι υπό τις εντολές εργασίας και να κάνει ένα ακόμη βήμα στην οριστική ανάρρωση σκεπτόμενος τη City. Ο Πορτογάλος κοιτάει το παιχνίδι και οι καλές χθεσινές αισθήσεις  ήταν μια ψυχολογική ώθηση μετά τις δύσκολες μέρες, ως αποτέλεσμα της απουσίας του την περασμένη εβδομάδα απ’το γήπεδο του Etihad. Ο λευκός αστέρας έχει αυτοπεποίθηση στα ύψη και η αίσθηση που υπάρχει στο Valdebebas τώρα είναι, ότι εκτός από κάποια οπισθοδρόμηση της τελευταίας στιγμής, την Τετάρτη θα παίξει σίγουρα.

Η θετική εξέλιξη του Κριστιάνο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της MARCA την περασμένη εβδομάδα, ότι ο παίκτης δεν είχε θλάση και είχε πολλές πιθανότητες να παίξει στον ημιτελικό στο Μπερναμπέου. Κάτι που επιβεβαιώνεται πλήρως.

Η θέληση εργασίας και η αφοσίωση στην ανάκαμψη που δείχνει ο Cristiano υπήρξε θεμελιώδης σ’αυτή την κούρσα ενάντια στο χρόνο για να παίξει εναντίον της City. Πρωταθλητής παντού. Η προσπάθεια θα ανταμειφθεί την Τετάρτη.

Ο Ζιντάν παρακολουθεί πολύ στενά την όλη διαδικασία της ανάκαμψης του Cristiano. Για τον Γάλλο προπονητή το να’χει τον Πορτογάλο ενάντια στην City είναι πολύ περισσότερο απ’το να’χει τον σκόρερ της ομάδας, είναι να’χει στο γήπεδο έναν ηγέτη, έναν παίκτη που μεταδίδει σιγουριά στους συμπαίκτες του. Υπό αυτή την έννοια, ο Zizou είναι ευγνώμων για τη δέσμευση που δείχνει ο Πορτογάλος για να παίξει εναντίον της City, σκεπτόμενος περισσότερο την ομάδα απ’τον εαυτό του.


Σήμερα ο Cristiano αντιμετωπίζει μια νέα φάση στη διαδικασία οριακής ανάκτησης που διεξάγει από τότε που αποχώρησε λόγω των μυϊκών προβλημάτων του την περασμένη Τρίτη στο Μάντσεστερ. Η γραμμή ανάμεσα στο να παίξει και να μην παίξει με τη City είναι πολύ λεπτή, αλλά χθες το βήμα μπροστά ήταν πολύ σημαντικό και προκάλεσε την αισιοδοξία στη σιγουριά ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα λείψει απ’το ραντεβού του 4-M.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.