News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benzema κόντρα στο χρόνο

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ο Γάλλος είναι αισιόδοξος για το παιχνίδι εναντίον της City



Ο άλλος αγώνας κόντρα στο χρόνο έχει πρωταγωνιστή τον Μπενζεμά. Για τον Γάλλο επιθετικό είναι πιο δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Συνεχίζει να δουλεύει στο φουλ στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων του Valdebebas, αλλά ο Karim δεν ρίχνει πετσέτα. Μάλιστα, δεν το’χει κάνει ποτέ κι έδειξε ανέκαθεν πεπεισμένος ότι μπορεί επίσης να βρεθεί υπό τις εντολές του Ζιντάν την Τετάρτη εναντίον της City.

Αφού έπρεπε να αντικατασταθεί και πάλι στο Etihad λόγω σωματικών ενοχλήσεων, ο παίκτης δεν έχει ξαναπατήσει στο γήπεδο, κάτι το οποίο δεν τον εμποδίζει να διατηρήσει ανέπαφη την ψευδαίσθηση συμμετοχής στον μεγάλο Ευρωπαϊκό αγώνα του Bernabeu. Για τον Μπενζεμά, η επιβεβαίωση ότι οι ενοχλήσεις που του δημιούργησαν προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν σημαντικές, ήταν μια ένεση ηθικού. Όπως ανέφερε η Marca, η εξέταση που έκανε την περασμένη Πέμπτη αποκάλυψε ότι δεν είχε σοβαρό τραυματισμό και τα πάντα ήταν μια πολύ επιφανειακή καταπόνηση που τον έκανε αισιόδοξο για το δεύτερο σκέλος εναντίον της City.

Ώρες εργασίας

Μ’αυτή την ηρεμία του να μην έχει τίποτα σημαντικό, ο Karim άρχισε να εργάζεται ακούραστα για την ανάρρωση, περιβαλλόμενος απ’την έμπιστή του ομάδα. Έφερε απ’τη Γαλλία έναν κινησιολόγο κι έναν οστεοπαθητικό με τους οποίους συνηθίζει να εργάζεται και τη φυσιοθεραπεία την άφησε στα χέρια του Juan Muro. Ένα επιτελείο πολυτελείας για να καταστήσει εφικτό να μπορέσει το λευκό 9 να τεθεί υπό τις εντολές του Ζιντάν τη μεγάλη Ευρωπαϊκή νύχτα της Τετάρτης.

Ο χρόνος τρέχει εναντίον του Μπενζεμά. Μένουν μόνο δύο προπονήσεις πριν απ’τον αγώνα εναντίον της City και χθες ο σύλλογος δήλωσε ότι ο επιθετικός εργάστηκε μία ακόμη ημέρα εντός των εγκαταστάσεων. Αλλά ο Karim διατήρησε ανέπαφη την αίσθηση που έχει εδώ και μέρες, ότι θα προλάβει. Χωρίς βιασύνη, αλλά χωρίς παύση.


Σήμερα θα’ναι μια μέρα κλειδί στο Valdebebas για να μάθουμε τις πιθανότητες που έχει ο Karim να παίξει εναντίον της City. Λογικά, την τελευταία στιγμή θα’ναι η ώρα ανάλυσης της κατάστασης και συζήτησης με τον Ζιντάν για τη λήψη μιας οριστικής απόφασης. Μέχρι τότε, θα υπάρξουν ώρες και ώρες εργασίας έτσι ώστε ενάντια στη City στη Μαδρίτη, να μπορέσουμε να δούμε το BBC στο ακέραιο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.