News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Keylor 20 φορές 0

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Ο Navas ισοφάρισε στο Anoeta το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην καριέρα του Κασίγιας

Ο Tico ήταν πάλι μια σιγουριά κι έσωσε τους τρεις βαθμούς στο 91' με μια απόκρουση στον Zurutuza



Ο Keylor Navas κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία. Ήδη 20 φορές αυτή τη σεζόν. Δεν είναι ρεκόρ, αλλά σχεδόν. Μόνο μία φορά στα τελευταία 17 χρόνια κατάφερε η Ρεάλ Μαδρίτης να κρατήσει ανέπαφη την εστία σε περισσότερα από 20 παιχνίδια. Το πέτυχε ο Ίκερ τη σεζόν 10-11, όταν δεν δέχτηκε γκολ σε 27 παιχνίδια με τον Keylor Navas να μην μπορεί να το σπάσει. Ο Κοσταρικανός θα μπορούσε να φτάσει ως τα 24.

Ο Navas χθες είχε μια ήσυχη μέρα. Η Σοσιεδάδ μόλις που τον ενόχλησε και τη λίγη δουλειά που είχε την διεκπεραίωσε με εντυπωσιακή σιγουριά. Μόνο τις τελευταίες στιγμές, σε στημένη φάση, πίεσε η Σοσιεδάδ την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Keylor ανταποκρίθηκε με ένα καλό τέντωμα σε μια κεφαλιά του Zurutuza, στην καλύτερη ευκαιρία των Txuri-Urdin. Ήταν το 91ο λεπτό κι ο Ζιντάν, κι ένας καλός αριθμός οπαδών της Μαδρίτης, χλόμιασαν παρακολουθώντας την κεφαλιά απ’το φάουλ του Illarra. Ο Navas δεν άφησε άλλη επιλογή απ’το μπλοκάρισμα. Έπιασε τη μπάλα και τέλειωσε εκεί το παιχνίδι.

Στα χέρια του Keylor βρίσκεται ένα καλό μέρος των προσδοκιών της Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι. Η ανέπαφη εστία μοιάζει απαραίτητη για να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Τουλάχιστον, άλλη μια νύχτα ανέπαφης εστίας εξασφαλίζει τα πέναλτι.

Και στο Champions League, ο Tico έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 10 απ’τα 11 παιχνίδια που έχει παίξει. «Ελπίζουμε να συνεχιστεί το σερί», είπε ο τερματοφύλακας στο τούνελ των αποδυτηρίων του Etihad Stadium.


Ο Keylor είχε χθες στην άμυνα τους Danilo, Ramos, Varane και Nacho, αμυντική γραμμή που έχει πολύ λίγη σχέση μ’αυτήν που θα’χει την Τετάρτη ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι Carvajal, Πέπε και Μαρσέλο θα παίξουν βασικοί. Μόνο ο Ramos θα παραμείνει σε μια 11άδα που ξέρει ότι για να φτάσει στο San Siro δεν πρέπει μόνο να σκοράρει, αλλά και να προσπαθήσει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλές το τέρμα του Navas.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.