News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Παλέψαμε, υποφέραμε, δουλέψαμε μέχρι το τέλος και κερδίσαμε ξανά»

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

«Παίζαμε τη Λίγκα και πήραμε τους τρεις βαθμούς»

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Bale. Το ότι σκόραρε σ’ένα παιχνίδι όπως σήμερα είναι καλό για την Τετάρτη", πρόσθεσε.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Anoeta μετά τη νίκη της ομάδας του, τη δέκατη συνεχή στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε ικανοποιημένος με τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ: «Παλέψαμε, υποφέραμε, δουλέψαμε μέχρι το τέλος απέναντι σ’έναν αντίπαλο που έπαιξε πολύ καλά και προσθέσαμε τρεις βαθμούς ξανά και είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά».

«Ανταποκριθήκαμε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι υπόλοιποι πρέπει να παίξουν και το σημαντικό για μας ήταν να κερδίσουμε σήμερα, γιατί αν δεν το κάναμε το πρωτάθλημα θα’ταν πιο περίπλοκο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε καλά και να σκεφτούμε το παιχνίδι της Τετάρτης».

Bale

"Είμαι χαρούμενος γι 'αυτόν γιατί είχε πολλές δυσκολίες με τους τραυματισμούς του φέτος. Όταν είναι καλά, παίζει και το να τον βλέπω να σκοράρει με κάνει πραγματικά χαρούμενο γι'αυτόν και για την ομάδα. Θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος. Ο Gareth αυτή τη σεζόν είχε λίγα προβλήματα. Αλλά μπορεί να παίξει και ν’αντέξει το ίδιο όπως ο Κριστιάνο. Μπορεί να παίξει πολλά παιχνίδια. Σωματικά αναρρώνει πολύ καλά. Το ότι έχει σκοράρει σ’ένα παιχνίδι όπως το σημερινό είναι καλό για την Τετάρτη".

Βάθος του ρόστερ

"Σημαίνει πολλά το ότι όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Όταν παίζουν ανταποκρίνονται και είναι σημαντικό. Είναι σημαντικό για έναν προπονητή όταν δεν έχει 13 παίκτες, αλλά 20 ή 21 που μπορούν να παίξουν. Το να παίζεις κάθε τρεις μέρες είναι πάντα δύσκολο. Όλοι ανταποκρίνονται. Είναι το καλό αυτής της ομάδας".

«Είμαι χαρούμενος γιατί παίζουν όλοι και ξεκουράζονται άλλοι. Αλλά σκεφτόμαστε πάντα το παιχνίδι που έχουμε να παίξουμε εκείνη την στιγμή. Ο Kroos έπρεπε να ξεκουραστεί εντελώς, να’ναι στο σπίτι και να σκέφτεται κάτι άλλο, βλέποντας προφανώς τον αγώνα. Όταν κερδίζεις σημαίνει ότι η δουλειά έχει γίνει καλά. Παίζαμε το πρωτάθλημα και πήραμε τους βαθμούς».

Υποφέραμε στον πάγκο

"Υπέφερα το ίδιο με άλλα παιχνίδια. Όταν αρχίζει ο αγώνας είμαι λίγο αγχωμένος. Το καλό είναι όταν παίρνεις τους τρεις βαθμούς με την προσπάθεια όλων. Πήραμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό είναι σημαντικό, επίσης, για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης".

Η εξέλιξη των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά

"Στο μυαλό μου τους θέλω και πιστεύουμε ότι θα προλάβουν. Δεν έκανα την σημερινή 11άδα σκεπτόμενος της Τετάρτης με τον Isco ή τον Jesé. Απλά σκέφτηκα ότι έπρεπε ν’αλλάξω κάποιους παίκτες, τα πήγαν πολύ καλά και τίποτα άλλο".

Lucas Vázquez


«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, όπως και σε όλους τους άλλους. Ο Lucas έπαιξε στο Μάντσεστερ. Πιστεύω σ’όλο το ρόστερ. Κάθε φορά που μπαίνει κάποιος τα πάει καλά. Δείχνουμε ότι είμαστε μια ομάδα με πολλούς σημαντικούς παίκτες».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.