News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale κάνει καλά τα rotations του Zidane, αλλά ο James συνεχίζει την παραφωνία

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Του Alonso Castilla

Ο Κολομβιανός εξακολουθεί να αγνοείται

Ο Ουαλός τράβηξε το κάρο κι έδωσε τους τρεις βαθμούς στην Ρεάλ Μαδρίτης στο Anoeta. Εν τω μεταξύ, ο James έκανε και πάλι ένα απογοητευτικό παιχνίδι, χωρίς να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έδωσε ο Ζιντάν



Με το θεραπευτήριο της Ρεάλ Μαδρίτης στις φλόγες, με τις ιατρικές υπηρεσίες και το ρόστερ σε ανοιχτή αντιπαράθεση, ο Ζιντάν ρίσκαρε μια αρχική ενδεκάδα απ’την οποία εξαφανίστηκαν κάποιοι βασικοί, μπαίνοντας στο παιχνίδι κάποιοι λιγότερο συνηθισμένοι. Με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά εκτός δράσης, προσπαθώντας να αναρρώσουν απ’τους αντίστοιχους τραυματισμούς τους το συντομότερο δυνατόν, ο τεχνικός όχι μόνο άφησε στη Μαδρίτη τον Kroos, αλλά στο Σαν Σεμπαστιάν άφησε στον πάγκο τους Carvajal, Πέπε και Μαρσέλο. Κανένας απ’τους τρεις δεν εμφανίστηκε στον γήπεδο του Anoeta. Ο Bale κατέληξε να κάνει καλά τα rotations, αν και υπάρχει ακόμα ένας παίκτης που προκαλεί παραφωνία κάθε φορά που εμφανίζεται στη σκηνή. Ο James Rodriguez εξακολουθεί να μην ανακτά τη λάμψη της περασμένης σεζόν.

Ο Ζιντάν ήξερε ότι ρίσκαρε με μια 11άδα απομακρυσμένη απ’το σύνηθες, σε μεγάλο βαθμό λόγω των περιστάσεων. Αλλά ξέρει ότι σ’αυτή την κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει μπροστά δύο ομάδες που συνεχίζουν χωρίς να αποτυγχάνουν, κι ότι, ως εκ τούτου, το Champions League είναι το τουρνουά που έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. "Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί κερδίσαμε παίζοντας όλοι, σκεφτόμαστε πάντα το επόμενο παιχνίδι, αλλά στην περίπτωση του Kroos, έπρεπε να ξεκουραστεί. Η αλήθεια είναι ότι όλοι πήγαν πολύ καλά απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ". «Εδώ συνέβαλαν όλοι», είπε ο ευτυχισμένος Γάλλος προπονητής.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη βαρυσήμαντη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στον ίδιο βαθμό που άρχισαν να κυκλοφορούν όλα τα είδη των εικασιών για το τι θα συμβεί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά. "Θέλω να πιστεύω ότι και οι δύο θα μπορέσουν να παίξουν την Τετάρτη", είπε ο Ζιντάν στην αίθουσα Τύπου του Anoeta, αν και η πραγματικότητα είναι ότι για τους δύο επιθετικούς δεν είναι καθόλου εύκολο. Στην περίπτωση του Πορτογάλου δεν υπάρχει επίσημη ιατρική ανακοίνωση, αλλά φαίνεται περίπλοκο να’ναι έτοιμος. Η περίπτωση του Γάλλου, -ο σύλλογος ενημέρωσε για ένα μυοπροσωπικό τραυματισμό στο δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού-, είναι επίσης δύσκολη, όσες πολλές ώρες αποκατάστασης κι αν δουλέψει καθημερινά. Και στις δύο περιπτώσεις, με προσωπικό ξένο με της Ρεάλ Μαδρίτης.



"Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι εφικτή"

Ενώ οι παίκτες κάθε μέρα απομακρύνονται όλο και περισσότερο απ’τον Jesús Olmo -επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών- και τους άμεσους συνεργάτες του, ο Emilio Butragueño έπρεπε να βγει μπροστά για να προσφέρει μια εξωραϊσμένη εκδοχή, μακριά απ’την πραγματική. Μπροστά στο μικρόφωνο του «Movistar +», απ’τα επίσημα του Anoeta, ο διευθυντής Θεσμικών Σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να σβήσει την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά. «Η εμπιστοσύνη στο ιατρικό επιτελείο είναι ολική», είπε ξεκινώντας, αποφεύγοντας να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέχεια, διότι είναι ένα πολύ ακανθώδες ζήτημα. Έτσι, επικέντρωσε το υπόλοιπο της απάντησής του κοιτάζοντας το παιχνίδι της Τετάρτης: «Τώρα το πιο σημαντικό είναι ο αγώνας ενάντια στη Μάντσεστερ City. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό και να φτάσουμε στον τελικό του Champions League». «Σ’αυτό σκοπό πρέπει να κατευθύνονται όλες οι σκέψεις», τόνισε για να προσθέσει στο τέλος ότι «καλύτερα αν οι τραυματίες παίκτες ανακάμψουν, αν και είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα σε κάθε περίπτωση».

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι εφικτή και θα παλέψουμε γι 'αυτή», δήλωσε ο Gareth Bale. Όπως συνέβη και στο Vallecas, πήρε την ομάδα στην πλάτη του μπροστά στην απουσία των συνηθισμένων συμπαικτών του στην επίθεση και κατέληξε να’ναι καθοριστικός έτσι ώστε να συνεχίσει τον αγώνα η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και οι τραυματισμοί τον έχουν χτυπήσει ξανά και ξανά, έχει πλέον 19 γκολ στο πρωτάθλημα, και δίνει την εντύπωση ότι ενάντια στην City θα’ναι αυτός που πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά για να εδραιωθεί ως ο ηγέτης της ομάδας του. Πάντα υπό μια στενή προσοχή γιατρών και φυσιοθεραπευτών, η καλή φυσική του κατάσταση φαίνεται ως κλειδί έτσι ώστε η ομάδα του να φιλοδοξεί να τελειώσει τη σεζόν με την κατάκτηση κάποιου τροπαίου.


Αναμενόταν ότι ο Isco θα βρίσκονταν στην αρχική ενδεκάδα, αλλά τελικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε τον James Rodriguez. Κι ο Κολομβιανός απογοήτευσε μία ακόμα μέρα. Ούτε καν ολοκλήρωσε το παιχνίδι στο γήπεδο. Κανένα σημάδι εκείνου του λαμπερού παίκτη που θάμπωσε την περασμένη σεζόν. Πριν απ’το 75ο λεπτό, εμφανώς εξαντλημένος, αποχώρησε στον πάγκο των αναπληρωματικών για να παρακολουθήσει το τελευταίο σκέλος του αγώνα. Το μέλλον του, κάθε μέρα που περνά, είναι περισσότερο αβέβαιο, καθώς στο εσωτερικό του club η απογοήτευση με την απόδοσή του κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Ο μάνατζερ του έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα κάποιου συλλόγου, ενώ στην Ιταλία και στην Αγγλία, έχουν ήδη συνδέσει πρόσφατα τον ταλαντούχο παίκτη με την Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.