News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Καλοκαίρι στον Καναδά

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει κομμάτι της προετοιμασίας της στην Βόρεια Αμερική

Ενδεχομένως στο Μόντρεαλ ή στο Τορόντο, όπου θα παίξει ένα παιχνίδι. Επιπλέον, θα παίξει τρία παιχνίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες



Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη οριστικοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της επόμενης προετοιμασίας, η οποία θα λάβει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και, πολύ πιθανόν, επίσης, και στον Καναδά. Το λευκό σύνολο έχει κλείσει ήδη τρεις αγώνες στις ΗΠΑ, στο International Championship Cup, αλλά όλα δείχνουν ότι το διάστημα πριν απ’αυτά τα παιχνίδια θα το περάσει στο Μόντρεαλ ή στο Τορόντο.

Όπως έχει μάθει η MARCA, αυτό θα διαρκέσει οκτώ ημέρες και θα’χει ένα ακόμα φιλικό αγώνα που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει στο Toronto. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα απολαύσει μια πολύ πιο ήσυχη προετοιμασία από ό, τι της προηγούμενης σεζόν. Θα πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Αμερική και οι παίκτες θα’χουν πολύ λιγότερες ώρες πτήσης. Ναι, θα δουλέψουν σε θερμές συνθήκες, αλλά καμία σχέση μ’αυτές της περασμένης στην Κίνα, όπου η υγρασία ήταν σχεδόν στο 100%.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θα’ναι ο προπονητής την επόμενη σεζόν και γνωρίζει όλο αυτό το σχεδιασμό, θέλει να’χει μια ήσυχη σεζόν κατά την οποία οι παίκτες του θα’χουν το χρόνο για να δουλέψουν και να ξεκουραστούν. Ως εκ τούτου, εκτός απ’την πρώτη πτήση απ’τη Μαδρίτη, οι υπόλοιπες θα’ναι σχετικά σύντομες.

Το στάδιο στη Βόρεια Αμερική θα χωριστεί σε δύο ξεχωριστά μέρη. Το πρώτο, στον Καναδά, όπου η Μαδρίτη θα μείνει περίπου οκτώ ημέρες και στις οποίες ο Zizou θα μπορεί να κάνει διπλές προπονήσεις. Θα’ναι η ώρα να γίνει βαριά δουλειά και να τεθούν τα βαθιά θεμέλια της φυσικής αντοχής ενόψει όλης τη σεζόν. Και μετά απ’αυτή την πρώτη ρύθμιση θα’ρθουν τα παιχνίδια, τα οποία δεσμεύονται με συμβόλαιο. Η Μαδρίτη, όπως σχεδόν κάθε μεγάλος στην Ευρώπη, δεν μπορεί να παραιτηθεί λόγω οικονομικών λόγων απ’το International Champions Cup και θα παίξει τρία καλοκαιρινά παιχνίδια ίδια με του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας θα είναι ενάντια στην PSG στο Κολόμπους (Οχάιο), στις 27 Ιουλίου. Μια μονομαχία για την οποία οι λευκοί θα πρέπει να ταξιδέψουν μόνο μια ώρα με το αεροπλάνο, το οποίο τους επιτρέπει να επιστρέψουν μετά στην έδρα τους, αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί αν μετά το παιχνίδι θα επιστρέψουν στον Καναδά ή αν θα ταξιδέψουν απευθείας στο Μίσιγκαν, όπου το λευκό σύνολο θα παίξει τον δεύτερο αγώνα του, εναντίον της Τσέλσι στις 30 Ιουλίου. Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες θα γίνει στις 3 Αυγούστου στο Νιου Τζέρσεϊ.

Φιλικό στο Wembley

Μετά την αμερικανική προετοιμασία, η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στην Ισπανία. Το λευκό σύνολο θα προπονηθεί στο Valdebebas και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Λονδίνο για να παίξει έναν αγώνα εναντίον της Τότεναμ, ενδεχομένως στο Wembley. Γι’αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαιωμένη ημερομηνία, καθώς όλα εξαρτώνται απ’το τι θα συμβεί στο Champions League και στο πρωτάθλημα.


Αν το λευκό club κατακτήσει το ενδέκατο, θα παίξει στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στις 9 Αυγούστου στο Trondheim (Νορβηγία). Αυτή η αναμέτρηση θα δυσκολέψει την προετοιμασία στην Ευρώπη. Και θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο αν η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει το πρωτάθλημα και πρέπει να παίξει στο Supercopa της Ισπανίας, για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμη επιβεβαιωμένες ημερομηνίες.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.