News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δηλητηριασμένο βέλος του James στον Zidane: "Όταν κάποιος παίζει κι έχει υποστήριξη είναι ζωτικής σημασίας"

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Έλαμψε στο θρίαμβο της Κολομβίας ενάντια στον Ισημερινό

Ο Κολομβιανός της Ρεάλ Μαδρίτης είπε ότι οι καλές αποδόσεις του στους αγώνες ενάντια σε Βολιβία και Ισημερινό, είναι επειδή του επιτρέπουν να παίζει κι επειδή έχει την «υποστήριξη όλων»



Η ημερομηνία λήξης του είναι ξεκάθαρη. Τουλάχιστον η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία αμφιβολία. Ο James Rodriguez έχει μετρημένες τις ώρες του στη Μαδρίτη και θα πωληθεί το καλοκαίρι. Το αντίθετο, σήμερα, θα’ταν μια πραγματική έκπληξη. Έχει παίξει δύο παιχνίδια με την Κολομβία, λάμποντας και δείχνοντας το παιχνίδι που δεν παρουσιάζει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τον αγώνα της εθνικής του ενάντια στον Ισημερινό στην Μπαρανκίγια (3-1), ο μέσος έριξε ένα δηλητηριασμένο βέλος στον Ζιντάν και περνώντας στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν τα πήγε καλά ήταν «επειδή παίζω», πυροβόλησε.

Μέσα απ’το γήπεδο, χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, ο James είπε ότι αν έχει διαπρέψει ενάντια στη Βολιβία (σκόραρε ένα απ’τα γκολ της νίκης) και στο Εκουαδόρ ήταν κυρίως «γιατί παίζω. Όταν κάποιος παίζει κι έχει υποστήριξη απ’όλους είναι ζωτικής σημασίας. Προσπαθώ ν’αποδίδω πάντα στο γήπεδο». Έτσι δήλωσε στο μικρόφωνο της «Caracol Televisión». Ένα μήνυμα με σαφή υπεύθυνο στο βάθος, με τον Ζιντάν ως παραλήπτη. «Είμαι χαρούμενος», είπε ο μέσος.

Η πραγματικότητα είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αρχίσει να κινείται για την πώληση του James. Ο Jorge Mendes, ο μάνατζερ του παίκτη, έχει ήδη απευθυνθεί σε περισσότερους από έναν συλλόγους για να προσφέρει τις υπηρεσίες του πελάτη του, όπως ενημέρωσε αυτή η εφημερίδα πριν από λίγες ημέρες. Ο Βέλγος Hazard εμφανίζεται στον ορίζοντα ως ενίσχυση για το λευκό club, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ταλαντούχος Βέλγος παίκτης είναι μια αδυναμία του Ζιντάν εδώ και πολύ καιρό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο James στέλνει ένα μήνυμα στοχεύοντας στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν μήνες, όταν ζούσε δύσκολες στιγμές με τον Rafa Benitez, μετά από ένα καλό παιχνίδι με την Κολομβία ενάντια στη Χιλή είπε ότι «αυτό είναι για εκείνους που λένε ότι δεν είμαι καλά». Με τον νυν προπονητή της Newcastle έκανε πολύ απογοητευτικά παιχνίδια, κάτι που έχει συνεχιστεί με τον Ζιντάν.


Τις τελευταίες μέρες, ο Jose Pékerman, ο προπονητής της Κολομβίας, δεν σταμάτησε να τον υπερασπίζεται. «Λέγονται πολλά πράγματα για τον James, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ένας αληθινός ηγέτης. Δεν έχει μόνο ποδοσφαιρικό ταλέντο, αλλά και δέσμευση. Για παράδειγμα, μας οδήγησε στη νίκη εναντίον της Βολιβίας κι απέδειξε ότι υπάρχει λόγος που είναι ο αρχηγός μας». «Επηρεάστηκε από δύσκολες καταστάσεις που έζησε τη φετινή σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο James είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να προσφέρει πολλά για στην εθνική μας. Περιμένουμε πολλά απ’αυτόν στο μέλλον. Μίλησα μαζί του και η διάθεσή του είναι καλή», πρόσθεσε.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.